Wat ik na zoveel jaar nog ontdekte!

In het kader van nog een vers nieuw jaar, waarvan er al weer een maand voorbij is ga ik iets speciaals doen. Waarom? Omdat ik van veel van mijn klanten hoor dat het vasthouden aan goede voornemens zo lastig is en dat ze voordat ze het weten weer in oude patronen vallen.

En, …… omdat ik tijdens mijn wekelijkse personal training een waanzinnig inzicht over mezelf kreeg waarvan ik meteen dacht dit moet ik met je delen. En niet alleen delen ik heb besloten er een speciale dag aan te gaan wijden. Maar eerst wat gebeurde er.

Wat werd me helder? Laat me even de situatie schetsen.

Vandaag had ik weer mijn personal training op het strand in IJburg. Als je me al een tijdje volgt dan weet je vast dat ik de marathon in Tokyo ga lopen voor KiKa op 25 februari. Op deze dag is het dan ook precies 100 dagen geleden met mijn persoonlijke challenge begon.

Ik had mijn doel gezet. In 100 dagen work life fit worden na een persoonlijk pittige tijd. Ik wist en merkte aan alles dat ik een uitdaging met mezelf aan te gaan had. Het was super spannend om te erkennen, te voelen en te gaan doen. Maar ik was vastberaden en het doel was super helder. Mijn derde marathon lekker lopen, er van genieten, mijn sponsorgeld van 10.000 euro binnenhalen en met een grote glimlach en trots gevoel de finish lijn passeren. En dan ook nog gewoon kunnen werken en er voor mijn kids zijn.

Was het de afgelopen tijd altijd even gemakkelijk? Nee!

De trainingen maakten veel los en ik maakte meerdere keren een behoorlijke shift in mezelf mee. Even uit mijn comfort zone, maar ik wist dat dit erbij hoorde en hield steeds mijn einddoel voor ogen. En wat super veel hielp is dat mijn trainer mij coachte, kon waarnemen en interpreteren wat er speelde en dat ik met een hartmonitor trainde waardoor ik direct feedback kreeg op mijn voortgang op verschillende gebieden. Ik kon bijna niet anders dan focus houden en als ik off track ging dan was de coach daar om me weer op koers te krijgen.

Wat heb ik veel geleerd en wat was nou mijn grote inzicht?

Bij een van de oefeningen betrapte ik me erop dat ik het een slappe oefening vond. Ik voelde zogenaamd weinig. Ik gaf dit terug aan mijn trainer en die zei twee dingen:

1.    Je doet zeker wel iets. Het zijn echt speciaal uitgezochte oefeningen passend op datgene dat je wilt bereiken en waar je dus naar toe aan het werken bent

2.    Je bent gegroeid in kracht dus zijn bepaalde oefeningen nog steeds even effectief, maar voel je geen weerstand meer en gaan ze moeiteloos.

OMG. Dat was het!

Ik ben blijkbaar toch nog gewend dat veel van de dingen die ik doe met kracht moeten gaan, met enorme inzet en in een hoog tempo. Dat ik blijkbaar zodra iets moeiteloos gaat ik geneigd ben er een schepje bij op te willen doen en te willen versnellen, vernieuwen, verhogen, veranderen en ga zo maar door.

Dat is een heel diepliggende oude overtuiging. Want, ik leef echt heel bewust de leef- en werkstijl die bij me past. Heb daar rituelen voor, gewoontes en systemen. Maar deze moest ik blijkbaar vandaag nog even weer ervaren. En weet je? Ik voelde daarna meteen een shift. Ik voelde bevrijding. Nog meer ruimte. Meer rust en vertrouwen.

Wat zegt dit en waarom wil ik je hier graag alles over vertellen en leren?

Omdat ik dit te veel zie bij ambitieuze moeders om me heen. Ze werken heel hard, zitten volop in de organisatie en afstemming van werk en gezin en doen enorm hun best.

Misschien herken je dit zelf ook wel.

Het voelt zwaar, alsof dit ook zo hoort te zijn. In mijn vorige blog schreef ik over “Hoe lang blijven we dit nog geloven?” en vandaag schrijf ik over “Hoe kun je het anders doen?”

Want, de kracht van veranderen zit in kiezen en doen. Dat merkte ik tijdens mijn training. Wat was ik gegroeid door de begeleiding, mijn commitment en gericht blijven op mijn doel. Wat worden de oefeningen dan licht, wat gaat het dan soepel en hoe veel meer kan ik er dan van genieten. Merk ik toch dat het veel effect heeft. Dat voel ik en dat zie aan mijn lijf en op de monitor.

Dat gun ik jou ook! Dus ga ik iets bijzonders doen.

Op 16 februari ga ik mijn nieuwe Masterclass “De kracht van het doen; pak de regie terug” geven. Ik wil niet langer wachten tot dat het onderdeel wordt van het voorprogramma voor van mijn halfjaar programma. Ik wil het je NU al aanbieden.

Met als voordeel voor jou dat je het tegen een veel lager bedrag dan dat het straks gaat worden mee kunt doen. Je een van de pioniers wordt van de nieuwe Unlimited Mums Club (die in wording is) en je alle rituelen, systemen en gewoontes leer, die ik de afgelopen 10 jaar heb ontwikkeld, uitgeprobeerd en bewezen succesvol heb ingebed in mijn gezinsleven.

Voor mij een voordeel dat ik al met een kleine groep als een soort van try-out deze dag ga doen. Niet omdat ik twijfel aan de waarde of kwaliteit. Helemaal niet. Maar omdat ik sta te popelen nu al een groep de kracht van het doen te laten ervaren, ik moeiteloos de heel bijzondere locatie in Almere kon reserveren die ik wilde, het naadloos aansluit op mijn Family Dynamics programma waarvan de huidige deelnemers ook bij deze eendaagse Masterclass aanwezig zullen zijn.

Dus alles stond op groen, en daarom ga ik het doen!

Op 16 februari wil ik met 16 unlimited mums aan de slag. Ja het is al snel. Dat realiseer ik me. Maar, ik geloof echt dat met een lijst van meer dan 3000 volgers er zeker moeders zijn die deze dag niet willen missen en aanvoelen dat dit nu als een geschenk uit de hemel komt vallen. Precies op het juiste moment.

Het is een echt een life-changing dag waar je bij wilt zijn als je wilt leren hoe je moeiteloos gezin en werk kunt combineren en jouw Work Life Succes kunt manifesteren.

Tijdens deze dag is er veel interactie met mij omdat we in een kleine groep werken en ik je meteen help met het formuleren van jouw persoonlijke Work Life Succes manifest en hoe je de regie over je leven terug pakt en gezin en werk moeiteloos combineert.

Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met het kopen van je ticket.

Er zijn echt maar een beperkt aantal plaatsen. Een aantal zijn al namelijk ingevuld door de deelnemers van het Family Dynamics programma.

Inschrijven kan meteen via deze link.

Wat ga je leren tijdens dit bijzondere eendaagse event:

·    Dat JIJ de basis bent van jouw Work Life Succes

·    Hoe je jouw (voor)waarden kunt leven zonder schuldgevoel

·    Welke gewoontes ervoor zorgen dat jij in de kern van jouw leven blijft staan

·    Waarom dagelijkse rituelen en het zetten van een intentie zo belangrijk is

·    Hoe jij binnen jouw gezin de regie kunt terugpakken zonder alles zelf te doen

·    De nummer 1 valkuil van een bewust werkende moeder

·    Hoe jij in staat bent het rolmodel voor jouw kind(eren) te zijn

·    Waarom we jou als unlimited mum in deze wereld hard nodig hebben

·    Hoe ik zelf na mijn scheiding de regie over mijn leven terugkreeg.

·    Wat energie te maken heeft met het manifesteren van jouw dromen.

·    Hoe je energievreters en stressbronnen buiten de deur houdt

·    Hoe je goed afgestemd kunt leven binnen je gezin in combinatie met werk.

Verlang jij naar deze inzichten?

Wil jij het nu eigenlijk wel weten hoe je werk en gezin moeiteloos kunt combineren en de basis van jouw persoonlijke Work Life Succes formule gaan ontdekken?

Hoe je net zoals ik heb ontdekt door te gaan trainen en me te laten coachen, je zonder druk, weerstand en stress geweldige resultaten kunt behalen en eigenlijk super effectief bezig bent.

Ik weet ik daag je uit met deze korte termijn.

Maar Ik kijk er enorm naar uit om deze dag met jou te beleven en je een geweldige boost te geven. Je gaat energiek en opgeladen naar huis om jouw weg naar Work Life Succes verder vorm te geven en je krijgt een waardevolle goodiebag met super handige tools en energie gevende kadootjes. Als snelle beslisser nog een extra bonus: de Happy Family Highlights kalender.

Trek je stoute (sport)schoenen aan en ontdek net als ik de kracht van het doen!

Via deze link kun jij jezelf direct opgeven en is jouw deelname gegarandeerd.

One Live, Live it FamilyWise

 

P.S. Heb je mijn nieuwe e-book al gedownload?

De titel van het ebook is “Ontdek in 3 stappen jouw ideale Happy Family week”.

Je kunt het hier gratis downloaden.

Dit is een geweldige voorbereiding op de online Family Dynamics training die op maandag 19 februari gaat beginnen. Krijg je alvast een indruk van wat we gaan doen en hoe ik werk.

Laat een reactie achter