Leven vanuit je hart en niet vanuit je haast

Je kent het vast ook. De dag is nog maar net begonnen en je planning loopt al in het honderd. Je maakt je klaar om te gaan werken en plots klinkt een schreeuw uit de badkamer. Je kind is ziek geworden en hangt boven het toilet. Terwijl je je hoofd koel probeert te houden en je kind wilt kalmeren jongleer je intussen met de lunch van jezelf en manlief. Je zoekt tegelijkertijd naar je telefoon om een oppas te regelen. Je hebt haast en wil niet te laat komen voor je belangrijke zakelijke afspraak! Je rent de trap op en af om alles in stelling te brengen voor een succesvolle dag,

De deal moet echt vandaag bezegeld worden! Je mompelt jezelf bemoediging toe. ‘Dit kun jij! Gewoon even gas bij”. Met een overmoedige zwaai draai je je richting de trap. De tijd dringt, je moet nu echt weg. Manlief heeft zich gelukkig op het arme kind gestort, maar heeft ook haast en wil het eigenlijk weer aan jou overdragen. In je gehaaste beweging gebeurt iets dat er ook nog wel bij kan… De hak van je mooiste pump breekt af. Shit! Met een smak knal je op de grond en op je billen dender je hard de trap af.  Daar zit je dan, onderaan de trap. Een pijnlijk achterste en een kapotte schoen, maar vooral uitgeblust.

Hoe doen anderen dit in godsnaam? Al die ballen hoog houden, er moet toch een relaxtere manier zijn om te leven…

Wij vrouwen zijn, met of zonder kinderen, altijd geneigd te zorgen voor onze omgeving. Dat doen we in onze familie, in ons gezin en ook op ons werk. Overwerken voor een collega? Ja tuurlijk! Een projectje overnemen? Ja hoor, dat kan best! Je baas heeft je écht even nodig (op je vrije dag) want anders loopt álles in het honderd. Tja……

Vraag iets aan een vrouw en ze rent al. Op zich een mooie eigenschap hoor, dienstbaarheid. Maar dat is alléen een mooie eigenschap wanneer je ook zo dienstbaar bent naar jezelf!

Ben jij dat ook? Wanneer iemand een beroep op je doet, vraag je je dan eerst af of het ook goed voelt voor jou? Of je het wel echt wilt? Hier hebben de meeste vrouwen nog een flinke slag te maken. Hoe zit dat met jou? Ben jij bewust dat jij zelf je eigen middelpunt mag zijn? Besef jij jouw waarde en neem je dagelijks tijd om lief te zijn voor jezelf? Lukt het jou al om carrière en gezin te combineren zonder jezelf daarbij te verliezen? Lukt het jou om een unlimited woman te zijn en te leven vanuit je hart en niet vanuit je haast? Lukt het jou om je vrouwelijke zachte kracht te voelen en daar vanuit te leven?

Als jij op veel van de bovenstaande vragen nee hebt geantwoord, moet je absoluut verder lezen want er komt een event voor prachtige vrouwen die het allemáal willen. Een carrière, familieleven, vrije tijd, genieten van de mooie dingen van het leven en die niets willen inleveren van hun vrouwelijkheid, maar dat juist willen inzetten om hun eigen leven en de levens van de mensen om hen heen mooier te maken. Deze vrouwen hebben de toekomst. Zelfbewuste vrouwen die vanuit liefde en balans grote impact willen hebben op de wereld.

Wij vrouwen kunnen elkaar zoveel leren. We kunnen elkaar bemoedigen, bekrachtigen, aansporen, waarderen, inspireren!

En dát gaan we ook doen op dit event!

 • Deze dag is voor vrouwen die zichzelf serieus op de middenstip van hun eigen leven willen (leren) zetten
 • Voor vrouwen die er genoeg van hebben om zichzelf alleen de laatste plek te gunnen
 • Voor ambitieuze vrouwen die veel willen bereiken in hun werk maar daarbij niet zichzelf uit het oog willen verliezen
 • Voor vrouwen die een autonoom en authentiek leven willen, zonder te vervallen in mannelijke stoerheid
 • Voor vrouwen die verlangen hebben écht te groeien in persoonlijke ontwikkeling
 • Voor vrouwen die balans tussen hoofd en hart willen ervaren en vanuit die balans een waanzinnig gelukkig leven willen manifesteren
 • Voor vrouwen die er klaar mee zijn om hun gezin en hun relatie belangrijker te maken dan zichzelf.
 • Voor vrouwen die klaar zijn met het zich gedragen als de huishoudster en weer die weergaloze minnares willen worden die ze in zich hebben
 • Voor vrouwen die blokkades willen opruimen om plaats te maken voor diepe zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering!
 • Voor vrouwen die voelen dat het tijd is voor geïnspireerde actie om echt mega geluk te ontmoeten en omarmen in hun hele leven, beginnend bij zichzelf!

Experience & Insperience! Opruimen en ontmoeten. Grenzen ontdekken en verlangens uitspreken. Sisterhood, unconditional love, voor jezelf en voor elkaar. Een totaalbeleving die zijn weerga niet kent!

Al zeker dat je er bij wilt zijn? Klik dan op deze link om rechtstreeks naar onze webshop te gaan waar je jouw ticket direct kunt kopen!

Nog net iets meer weten lees dan verder…

What’s in it for you

 • Jij bent door deze dag echt ongelofelijk geïnspireerd om helemaal voor je eigen geluk te gaan. Je voelt dat de wereld voor je open ligt en dat jij de touwtjes van jouw leven zelf in handen hebt
 • Jij beseft dat je niet alleen bent met je angsten en onzekerheden en weet dat je op een Sisterhood kunt rekenen om je te bemoedigen, bekrachtigen en aansporen om het mooiste uit jezelf te halen.
 • Je hebt ervaren hoe het voelt om echt tijd en aandacht aan jezelf te geven en hebt tools gekregen om te weten hoe je dit ook in de toekomst kunt blijven doen.
 • Je hebt de beperkende overtuigingen over jezelf overboord gegooid!
 • Je bent echt klaar om met open armen geluk te gaan ontvangen. Je bent het waard!
 • Je hebt deze dag met je eeuwige schuld-en schaamtegevoel afgerekend en hebt zo plaats gemaakt voor een leven vol passie én trouw aan jezelf.
 • Je weet wat je te doen hebt om jouw ultieme geluk te bereiken, zowel in je relatie, je gezin als in je werk! (met persoonlijk plan van aanpak!)
 • Je hebt jouw onschatbare waarde ontdekt en laat deze nooit meer los!
 • Je bent klaar om te stralen! Rise & Shine!

Dit waanzinnige en life changing event kun je tijdelijk boeken hier voor het earlybird tarief van € 88,- Vanaf 1 mei gaat de prijs omhoog.

Dit event organiseer ik samen met Sylvia van Doorn – Love coach pur Sang – en wij ontmoeten jou graag op 8 juni.

Let’s light up your greatness! Rise & Shine!

Laat een reactie achter