Ben ik te laat of juist precies op tijd?

Waarschijnlijk heb je al heel vaak gelezen de afgelopen weken dat iedereen die met persoonsgegevens te maken heeft, moet voldoen aan de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dus ik ook.

Maar, ook ik zag zoveel berichten en adviezen voorbijkomen dat ik echt even moest nadenken hoe ik dit aan jou zou gaan vertellen.

Is het nu iets heel groots of iets wat gewoon geregeld moest worden, of is het eigenlijk bij mij achter de schermen al lang netjes geregeld.

Het laatste dus.

Ik ga altijd al heel zorgvuldig met jouw adres om je zo van waardevolle informatie, bruikbare tips en ook de aankondiging van relevante evenementen en trainingen te voorzien. Dit heb ik nooit ongevraagd gedaan en ga je daarom nu ook niet opnieuw vragen om mij toestemming hiervoor te geven.

Maar als we het dan toch over mijn mailinglijst hebben …

Daarover wil ik nog wel even iets kwijt. Sommigen van jullie staan al vanaf het ontstaan van Happy Family Life – al bijna 15 jaar dus – op mijn lijst. Daar ben ik echt super dankbaar voor en ook best een beetje trots op.

Het motiveert mij enorm om door te gaan en steeds tijdig in de tijdsgeest van nu nieuwe producten en trainingen te ontwikkelingen voor werkende ouders. Want, er zijn toch steeds wel nieuwe uitdagingen bij het combineren van gezin en werk en bij het ervoor zorgen dat je thuis en in je werk gelukkig bent.

Daarom blijf ik actief.  Wil ik zoals je van me gewend bent de frontrunner zijn, de innovator, de inspirator en het klankbord en de (online) Work Life Succes coach voor jou.

En dan over de precies op tijd gesproken, die is nu.

Het leek echt de bedoeling. Je hebt daar ook de afgelopen weken – als je me ook volgt op social media – vast al heel veel berichten over voorbij zien komen. Waar ik het over heb? Het Rise & Shine event dat op 8 juni zou plaatsvinden. Dat ik met Sylvia van Doorn zou organiseren, maar waarvan we besloten hebben het niet in deze vorm door te laten gaan.

Wat zo de bedoeling leek, bleek het niet te zijn. En oh wat was dat moeilijk om iets dat zo ontstaan was uit een waanzinnig enthousiasme, een geweldige klik, en enorme drive van ons allebei te gaan stopzetten. Het klopte gaandeweg steeds minder, de inschrijvingen vielen tegen en dan moet je eerlijk zijn hoe lastig dat ook is.

Ben je dan te laat of precies op tijd?

Misschien herken je dit zelf ook wel. Dat je thuis of in je werk een weg in geslagen bent die zo goed leek te passen bij wat je wilt bereiken en bij wie je bent. Maar dat het gaat knagen, dat je signalen krijgt en daarbij een fluisterend stemmetje in je hoofd dat zegt dat je misschien even moet gaan zitten. Rustig moet gaan voelen of het echt nog is wat je wilt en goed voor je is, en daarmee voor de mensen om je heen.

Bijna niets lastiger dan dit, en toch precies waar je van tijd tot tijd echt toe wordt uitgedaagd.

Het is echt zaak om op tijd bij te sturen of (even) te stoppen, voordat de consequenties nog groter worden en je jezelf en anderen nog meer pijn gaan doen. Even stilstaan en weer doorgaan …

Zo ook voor ons event.

Vind ik dit gemakkelijk om aan jullie te vertellen, nee!

En toch kreeg ik vrij snel na het besluit door wat wel de bedoeling en waar dit het juiste voorwerk voor is geweest.

Ik zit namelijk midden in de afronding van mijn nieuwe website en van mijn Unlimited Mums Transformatiespel.

En zie hier.

Daar mag het event dus over gaan.

Er mag gevierd, gespeeld gewerkt en gelachen worden.

En dat gaan we doen met 50 vrouwen!

Het wordt een dag waarop de werkende moeder in haar totale zijn wordt belicht en de belangrijkste facetten van het combineren van gezin en werk worden ontrafeld om te zorgen dat je weer de moeder kunt zijn die je wilt zijn.

Dat je weer op de middenstip van je leven staat en niet meer het gevoel hebt de hekkensluiter van jouw gezin te zijn.

Dat je voelt dat het oké is om je ambitie na te streven en om gelukkig te willen zijn thuis en in je werk.

Dat je zonder schuldgevoel het werk doet waar je zo blij van wordt.

Dat je door echt zuiver te leren kiezen de energievreters uit je leven bant.

Dat je de UNLIMITED MUM wordt die je al lang bent, maar die verstopt zit onder een laag van verantwoordelijkheden, verplichtingen, schuldgevoelens, vermoeidheid en misschien zelfs wel weinig zelfvertrouwen.

Het is nooit te laat om te gaan doen wat je wilt, om dingen te veranderen, om andere keuzes te maken. Om je af te vragen hoe het beter kan dan dat het nu is.

Misschien is het daarom NU voor jou precies de juiste tijd om aan deze unieke dag deel te nemen. Om samen met nog 49 andere vrouwen weer jouw innerlijke, zachte kracht te voelen, weer van binnen uit te weten wat je wilt, te ervaren wat sisterhood is, een dagje bij te tanken en je te laten verwennen. Puur omdat het mag!

Er is nog heel veel meer over te vertellen. Over de experts, over het spel (dat we voor een deel gaan spelen), over mijn drive achter unlimited mums en wat ik daar nog verder mee ga doen.

Maar jij hebt nu vast al gevoeld of deze dag voor jou is en dan weet je ook dat deze heel interessant voor jou kan zijn. Als dat zo is pak dan deze kans om echt tegen een superlaag bedrag een hele dag geïnspireerd en goed verzorgd te worden. Want deelnemen kun je voor 50 euro, en daar heb je echt een super waardevolle dag voor.

Ik ga je niet overhalen.

Jij moet van binnen uit voelen dat deze dag er is voor jou. Zoals ik voelde dat het event een andere invulling mocht krijgen. Precies op tijd. Want, ik weet zeker dat we de 50 vrouwen bij elkaar krijgen en dat het een waanzinnig feest mag worden op een geweldige locatie in Hilversum.

Ik hoop dat jij er op 8 juni bij bent en dat ik voor jou dus niet te laat ben, maar vandaag met deze mailing precies op het juiste moment in je inbox kom. Inschrijven kan direct via deze link.

Wij – mijn team en ik – gaan verder met de voorbereiding en als je nog vragen hebt schroom niet om me te bellen of een mail te sturen.

PS

Nog even. Als je mijn nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen hoef je dus niets te doen. Ik wil je bedanken dat je op mijn lijst staat en wil je graag blijven inspireren en voor jou van betekenis zijn. Als je vandaag toch wilt uitschrijven klik dan onderaan deze mail op de uitschrijf knop (unsubscribe) en jouw e-mail adres zal direct volledig worden verwijderd uit mijn mailinglijst.

PPS

Op mijn nieuwe website – die per 1 juni live gaat – kun je mijn privacy policy bekijken. Daar komen ook de wekelijkse webinars op te staan, de podcasts en natuurlijk de nieuwe gratis weggevers. Dus als je die wilt dan schrijf je je dan daar specifiek voor in.

Laat een reactie achter