Over Margriet

Sinds 2005 heeft Margriet gewerkt met experts, schrijvers en wetenschappers om steeds onderzoek te doen naar de effecten van mindset, emoties en overtuigingen op de geluksbeleving binnen gezinnen en in het bijzonder op het optimaal functioneren van hoogopgeleide moeders.

Tijdens haar werkzaamheden, studiereizen en retraites heeft zij ervaringen opgedaan en kennis verzameld in een poging de effecten te begrijpen die aanhoudende verhoogde stress, negatieve emoties, zelfregulatie en zelfbewustzijn hebben op de opvoeding van kinderen en de algehele gezondheid en de effectiviteit, en het gelukkig zijn van de ouder.

Als mede-auteur van het boek “Opvoeden van het Hart”, trainer, docent en bedrijfsadviseur heeft Margriet’s jarenlange onderzoek en werk ertoe geleid dat ze de praktische Happy Family Organizer en de bijbehorende Family Dynamics methode heeft ontwikkeld om moeders te helpen hun (gezins)leven duurzaam te veranderen en te kunnen genieten van een gelukkig en vitaal leven afgestemd op wie ze werkelijk zijn en het leven voorlevend zoals ze het haar kind(eren) gunt.

Margriet zette haar talenten al succesvol in bij

Onder andere te zien in

logo-libelle

In de pers en media

Margriet in de Libelle

Expert interview met Margriet in de Libelle. Uit de oude doos, maar nog steeds super actueel en wat mij betreft waar. Waarom je gezin (uiteindelijk) het belangrijkste is
“Een gelukkig en hecht gezin is de spil van alles”

In dit artikel leg ik de 3 stappen uit waardoor je meer balans In een druk leven krijgt.

Margriet bij Hello Radio

In de studio bij Hello Radio waren ze super enthousiast mijn visie op opvoeden in deze tijd en over het Unlimited Mums transformatie spel dat heb ik ontwikkeld en hoe dit aansluit op de praktische day-to-day organizer en het boek “Opvoeden vanuit het Hart” 

Margriet bij Follow Your Wind Liveshow

Ondernemen in vrijheid met je gezin. Hoe combineer je het ouderschap met het opzetten van een succesvol bedrijf?  Nicole en Stijn van Follow Your Wind vroegen mij het hemd van mijn lijf.

Ontdek de 8 factoren:

  • De 8 factoren die zorgen voor een oersterk fundament onder je gezin & onderneming.
  • De 8 factoren waardoor je juist dat leven voorleeft dat je jouw kinderen zo gunt.
  • De 8 factoren waardoor je juist prive & zakelijk samen laat vloeien ipv dat het stress oplevert

Margriet bij De Miljoenmethode podcast

In deze podcast vertel ik hoe ik moeders help meer balans te krijgen tussen werk en privé. We houden zoveel bordjes in de lucht en hebben het zo druk. Dat moet toch anders kunnen? Dat en meer hebben we het over in deze podcast.

Artikel in J/M voor ouders

Redactrice Anne Elsinga van J/M magazine heeft als nuchtere Fries niet veel met pedagogische methodes en zeker niet als ze de titel “Opvoeden vanuit het hart” dragen. Maar haar nieuwsgierigheid wint het en ze schrijft zich in voor een van mijn workshops. Lees hier haar verslag van hoe ze de dag ervaren heeft.

Artikel in Groter Groeien magazine

Toen mijn boek “opvoeden vanuit het hart” verscheen interviewde Groter Groeien mij en maakte ze een live workshop mee. Hier kan je het resultaat lezen. 

Artikel in Lof magazine

Interview in het blad Lof over hoe mijn methode verschilt van anderen en wat belangrijk is in opvoeding van je kinderen. 

Artikel in Viva

Een interview in Viva over de ontdekkingsreis die ouderschap heet. Een ontdekkingsreis die je aangaat met je partner en kinderen naar jullie waarden in het leven. 

Artikel in Mijn Geheim

Na mijn scheiding staat het leven volledig op zijn kop. Als de ergste storm is gaan liggen, zet ik de knop om en besluit ik me op de positieve aspecten te gaan richten. In dit artikel kan je mijn reis lezen die ik doormaakte naar mijn scheiding en hoe ik alles weer op de rit kreeg. 

Praat met mij!

Heb je interesse in werken met mij boek dan nu rechtstreeks een afspraak in mijn agenda.