Welkom bij de Happy Family Academy

In de Happy Family Academy leer je dat wat op school niet aan de orde kwam en je in de meeste media niet wordt uitgelegd, maar wat je juist nodig hebt om een buitengewoon, betekenisvol en gelukkig leven te kunnen leiden.

Jij en je gezin.

Jij als mens.

Jij als ouder van je kind(eren).

De Happy Family Academy leert je die dingen die er echt toe doen.

Iedere ochtend staat om 08.00 uur het brood klaar, de tas voor de voetbaltraining van de middag is ingepakt en met een beetje mazzel heb je de boodschappen voor het avondeten ook al in huis en anders bestel je vandaag nog even wat.

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je het volledig onder controle hebt. Een leuke baan, kinderen die er tip top bijlopen, stel vriendinnen waar je geregeld de hort mee opgaat.

Maar zij zien niet de nachten in bed dat je aan het piekeren bent.

‘Doe ik het wel goed als moeder?’
‘Laat ik werk niet teveel voor de kinderen komen?’
‘Geef ik ze wel voldoende aandacht?’

Je probeert alle ballen in de lucht te houden. Je merkt alleen steeds vaker dat er scheurtjes komen in dat perfecte plaatje. 

Je doet het steeds vaker op de automatische piloot. 

Als ouder hoop je dat je kinderen later dingen over je zeggen als:

Om deze mooie woorden uiteindelijk van je kinderen te horen, is het niet voldoende als je alleen praktisch aanwezig bent.

Je wilt je kinderen iets meegeven. Opvoeden zoals je het altijd voor ogen had. 

Dit levert het je op:

Wat houdt de Happy Family Academy in?

Let’s take a look inside. 

01.

Durf te vragen

Wekelijkse vraag en antwoord met mij persoonlijk om een oplossing aangereikt te krijgen daar waar je vast loopt of het even niet meer weet.

02.

Happy Family organizer

Met behulp van de Happy Family Organizer breng je overzicht en structuur aan in dat wat jullie willen doen en voorleven. De Organizer is een super handig hulpmiddel waarmee je de activiteiten, de rituelen, overlegstructuur, en doelen van alle gezinsleden makkelijk kunt plannen en op elkaar af kunt stemmen.

03.

Family Dynamics Training

In een 8-weekse training, te volgen op eigen tempo, leer je het volgende: 

04.

Masterclasses en experts

Ervaren sprekers en trainers die je helpen om op alle 8 dimensies van je leven te doen wat je wilt en waar te maken waar je voor staat.

05.

Inspiratie

Steeds weer nieuwe masterclasses met thema’s die je ondersteunen gelukkig, gezond en vitaal te leven.

06.

Community

Persoonlijke groei, geïnspireerd opvoeden en transformatie tot je beste versie van jezelf.

In verbinding met andere moeders die net als jij zoeken naar mogelijkheden om schaamteloos succesvol te zijn en maximaal tot hun recht te komen.

Waar mensen over zeggen Happy Family Life

Even praktisch, dit is wat je 12 maanden lang krijgt:

En dat voor maar €1.000

(ook te betalen in termijnen)

About me

Margriet richtte in 2005 haar bedrijf Happy Family Life op.

​Ze heeft als missie gezinnen gelukkig te maken en doet dit door ouders te leren leven vanuit hun hart en te ​laten ​doen wat ze echt belangrijk en leuk vinden, thuis en op hun werk.

Happy Family Life ​organiseert trainingen, workshops en presentatie​s​ over opvoeden vanuit het Hart​, gezin geluk(T) en werk-privé balans voor werkende ouders ​en adviseert grote corporate organisaties ​bij het invulling geven aan gezinsvriendelijk HR-beleid.

Verder coacht ze ouders die de combinatie van werk en gezin zwaar vinden en burn-out dreigen te raken met haar Work Life Succes coaching.