Unlimited Mums Stilte Retreat; om weer echt work life succes te kunnen ervaren

In de waan van alle dag is het zo gemakkelijk om jezelf te verliezen.

Alle ballen in de lucht houden eist zijn tol, en je weet soms amper meer wie jezelf bent en wat jij nodig hebt. Je verlangt naar rust en tegelijkertijd zou je niet weten hoe je dit zou kunnen organiseren. Alles is strak gepland en op elkaar afgestemd. Je vindt je werk absoluut leuk. Je weet ook dat werken je een leukere moeder maakt. Maar je zou zo graag willen dat je persoonlijk en als moeder wat beter uit de verf komt. De combinatie van werk en gezin vind je pittig en kost je veel energie. Terwijl je intuïtief aanvoelt dat het te maken heeft met het maken van keuzes, maar je vindt niet de rust om daarbij te komen, om naar binnen te gaan en de juiste antwoorden te krijgen.

Stel je voor:

10 werkende moeders, die samen op het fantastisch mooie klooster midden in de natuur in alle rust hun ideale leven in beeld gaan brengen, die het willen kunnen gaan (be)leven zoals ze dat al zo lang voor zich zien.

Werkende moeders die voelen dat het beter kan en die niet meer bereid zijn om het voor minder te doen. Die weten dat er meer is, en meer kan en mag. Die het in zichzelf willen zoeken, maar het ook heerlijk vinden om dit met likewise females te delen in al hun kwetsbaarheid en innerlijke kracht.

Die het gezin op de eerste plaats willen zetten, zonder daarmee hun ambitie en zichzelf te verliezen. Juist door zichzelf centraal te stellen flow in hun leven gaan ervaren als de vrouw die ze zijn.

Het kan echt!

Als jij een van die 10 vrouwen wilt zijn lees dan verder. Dan kom je erachter hoe je samen met 9 andere vouwen, die begrip en respect voor elkaar hebben, in een warme sfeer van vertrouwen en veilig zijn bij elkaar, tijdens het unlimited mums stilte retreat gaat ontdekken hoe jouw ideale combinatie van werk en gezin er uit ziet en wie jij daarin bent.

In deze setting mag en kun je voelen wat je tegenhoudt, voel je wat je echt diep vanbinnen wilt en wat je met je gezin wilt beleven en uitdragen. Hoe je gezin in combinatie met werk er helemaal kan zijn, als jij weer volledig de vrouw wordt die je werkelijk bent. Geen stuk blijft meer onbedekt, de sluier mag eraf en je mag in je volle potentieel gaan staan puur als jezelf.

Hoe fijn zou dat zijn?

Een bijzondere ontdekkingsreis

Diep vanbinnen weet wat je wilt en voel je dat je echt niet meer bereid bent om met minder dan dat genoegen te nemen. Maar je weet nog niet precies hoe je dat vorm kunt geven en kunt gaan realiseren. Je draait er eigenlijk om heen omdat je bang bent voor de consequenties, de keuzes die gemaakt moeten worden. En tegelijkertijd weet je dat je het zo niet volhoudt en ook niet langer wilt.

Wat we gaan doen is zo ontzettend krachtig, verdiepend, bevrijdend en verbindend, waardoor je echt voelt waar je voor staat en thuis dit kunt gaan uitdragen, gaan zijn en gaan beleven. Volledig vanuit jezelf en zoals je werkelijk bent. Jij gaat herboren naar huis, verbonden met je hart en met helder voor ogen hoe jij het anders gaat doen, puur zoals jij zelf bent. Waardoor je professioneel en persoonlijk tot je recht kunt komen.

 Wat gaan we doen tijdens de retreat?

·    aan elkaar ons verhaal vertellen

·    los loslaten wat we niet meer mee willen dragen

·    blokkades doorbreken

·    over drempels heen stappen veilig in het klooster

·    aandachtig en mindful leren aanwezig te zijn

·    verlangens in beeld brengen

·    jouw ideale gezinsleven visualiseren

·    luisteren naar en werken met bijzondere experts

·    mediteren in de kapel

·    ervaren wat het is om op je intuïtie te vertrouwen

·    genieten van de stilte in het klooster

·    wandelen en oefeningen doen in het klooster en in de tuin

·    heerlijk biologisch eten

·   praten en verhalen vertellen bij het vuur

·    de liefde en warmte ervaren van de groep

·    jouw Work Life Succes Formule volledig uitschrijven

·    heerlijk slapen en uitrusten

·    opgeladen en empowered weer naar huis.

·    een verbinding voor het leven leggen met jezelf en de andere unlimited mums

·    samen het gevoel hebben dat er een Family First Tribe is geboren.

Je gaat echt ontdekken wie jij bent als gelukkige moeder, die grenzeloos wil leven en wil ervaren wat het is om weer puur zichzelf te zijn en die wil weten hoe je dit kan vertalen naar jouw rol als moeder en liefdevolle partner, en ook naar een gezonde, leefbare relatie tot het voor jou zo dierbare werk.

Leren welke “tools” er zijn die je kunt gebruiken om vanuit je eigen identiteit en leiderschap het gezin zodanig vorm te geven, dat jij jezelf kunt blijven en afgestemd blijft op wat voor jou belangrijk is en daardoor succesvol en gelukkig kunt zijn thuis en op je werk.

Het is mijn missie om je te leren keuzes te maken vanuit vrijheid en vanuit de plek waar je precies weet wat je wilt en wat echt goed is voor jou. Geen keuzes meer maken vanuit beperking, maar juist elke keuze maken vanuit voelt dit goed en is het wat ik zou willen doen en zijn op dit moment. Past het bij mij als alles mogelijk zou zijn. Is dit dan wie ik werkelijk ben en handel ik daarnaar.

Het Emmaus klooster in Velp

De plek waar het gehouden wordt – het Emmaus klooster – is echt te gek. Steeds als ik daar ben – ik werk daar regelmatig – komen de woorden en ideeën moeiteloos in me op en uit mijn mond, mijn lijf ontspant daar volledig, mijn hart staat open en mijn intuïtie staat volledig aan.

Dat is steeds weer zo’n bijzondere ervaring. Alles lijkt moeiteloos te gaan en dat gun ik jou ook!

Want het leven hoort moeiteloos en geen worsteling te zijn, en kan dat zijn als jij afstemt op de juiste frequentie en vanuit daar de juiste dingen ziet, hoort en voelt.

Ik ga deze training niet groot aankondigen en ook geen uitgebreide informatie pagina maken. Ik heb het echt gevoeld dat deze retreat er nu weer mag komen. Gecheckt of het klooster vrij is, en dat is het. Dat is geen toeval, dan mag het nu zijn.

Op 16 en 17 juni gaan we anderhalve dag het klooster in.

Wat gaan we in co-creatie met elkaar doen

Samen met twee geweldige experts Marlous Klomp (mindfulness expert en holistic coach) en Babs Jasper (stilte expert en story teller) heb ik een bijzonder mooi programma kunnen maken, dat ik graag voor je schets……

We gaan jouw ultieme leven visualiseren, helder vormgeven, jouw plek voelen en uitwerken en ontdekken wie jij bent in het midden van je (gezins)leven, als liefdevolle ambitieuze werkende moeder en wat voor geïnspireerde actie je daarvoor gaat nemen als je weer thuis bent. Het daadwerkelijk kunnen zijn en leven, met wat er nodig is helder voor ogen en met de kracht en wijsheid om het te kunnen zijn en uitvoeren.

Ik ben heel blij met hoe het programma zo in elkaar past en dat Marlous en Babs een onderdeel ervan uit willen maken om het geheel compleet en super krachtig te maken.

Dus ….

Voel jij aan alles dat dit voor jou NU het juiste moment is? Dat je deze reis wilt (mee)maken, dat het je het nu hebt te doen en daarbij door mij begeleid wilt worden.

Wil je alles opruimen, loslaten voor het begin van een nieuw bijzonder jaar.

Wil je verbinden, verdiepen en voelen wat zich mag gaan manifesteren in jou en in je gezin.

Wil je een van de pioniers zijn die er echt voor wil gaan en het voorbeeld wil zijn voor anderen, beginnend je gezin.

Wil jij als een van de eersten onderdeel worden van de Happy Family First Tribe.

Dit Retreat traject is nu voor de eerste boekers met bonussen tot 1 juni € 795,- exclusief btw, daarna zal de prijs omhoog gaan naar € 997-

Er is slechts plaats voor 10 vrouwen.

Meld je hieronder aan.

Ja, ik wil graag aan de stilte retreat deelnemen!

Maar er is nog meer dan deze retreat.

Je krijgt ook:

* een intake om helder te krijgen waar jij na de retreat wilt staan en wat je wilt bereiken (jouw ultieme uitkomst)

* als bonus een rijkelijk gevulde goodiebag met o.a. de Happy Family weekplanner. Maar ook heerlijke producten voor jezelf. Als beloning en waardering voor jezelf dat jij deze stap hebt gezet.

Geef gehoor aan jouw verlangen als je voelt dat dit nu voor jou het moment is. Ik sta klaar voor je en alle mensen in het klooster, de gastsprekers en de energie van deze tijd.

Deze retreat gaat je waanzinnig veel opleveren

Na deze retreat zul je de acties gaan nemen die afgestemd zijn op jouw innerlijke stem, jouw hart, jouw intuïtie, waardoor wat je wilt zich moeiteloos gaat manifesteren en jij kunt zijn wie je wilt zijn als vrouw, moeder en partner. Je energiepeil zal enorm omhooggaan, waardoor je manifestatie kracht groeit en je eerder jouw doelen bereikt.

Je gaat de magische formule ontdekken hoe jij afgestemd en gelukkig kunt zijn met en in je gezin.

Het doel van deze tweedaagse is niet om in een keer gelukkig te zijn, maar om jezelf de visie, de mindset, het energiemanagement en de manifestatie van een gelukkig werkende moeder eigen te maken. Waardoor je gelukkig en effectief kunt zijn thuis en op je werk.

Ben jij een van de 10 vrouwen die dit wil leren, wil zijn? Die pionier die zich kwetsbaar durft op te stellen, haar hart wil horen en laten spreken, haar innerlijke kracht wil aanboren en voelt dat ze dit echt wil?

Wil jij deze unieke kans niet laten liggen en nog voor de zomervakantie in actie komen, en re-setten en tot rust komen?

Wil jij een van de 10 vrouwen zijn die onder mijn begeleiding op 16 en 17 juni naar een next level wil groeien, waarna je het gezin centraal durft te stellen en jouw rol daarin helder hebt. Je gaat groeien in geluk en kunt gaan staan voor wie je bent. Thuis en in je werk.

Wacht niet te lang want ik heb echt maar plaats voor 10 super gemotiveerde vrouwen.

Schrijf je hier in

Wij ontmoeten je graag!

Laat een reactie achter