Gun jezelf een zomer boost met exclusieve VIP coaching

Misschien zat je er al langer over na te denken. Zou je graag een keer met mij persoonlijk willen werken.

Maar ja, wanneer dan? Wat is het juiste moment?

Nou nu misschien?

In de zomer? Ja juist!

In deze periode waarin Nederland massaal op vakantie gaat.

Het tempo in je werk waarschijnlijk wat lager ligt (dat hoor ik in elk geval veel om me heen).

Je misschien al weer terug bent van vakantie, maar juist daardoor nog sterker het verlangen hebt om het gevoel van vrij zijn, jezelf zijn, je niet gestrest voelen en druk zijn vast te houden.

In de vakantie spreek je meestal met jezelf af dat je het na de vakantie anders wilt gaan doen. Beter voor jezelf wilt zorgen, je eigen plek in wilt gaan nemen en je ambities waar wilt maken.

Ik weet daar alles van.

Heb zelf ook een aantal jaren te veel van mezelf gegeven. Altijd heel goed gezorgd voor anderen. In mijn werk goed gepresteerd. Mijn kinderen alles gegeven wat ik dacht dat nodig was….

Maar onder de streep mezelf wel enigszins verwaarloosd. Eerlijk is eerlijk.

Waar ik dat aan voelde?

Aan een verminderde energie, opgejaagd gevoel, een hoofd dat maar bezig bleef en mij bezig hield. Aan minder lol in wat ik deed, aan steeds meer zelftwijfel, aan het lastig vinden alles moeiteloos te organiseren en rond te krijgen. Het liep ogenschijnlijk allemaal wel prima.

Maar het steeds maar bezig zijn, aan staan, gericht zijn op mijn doelen en de toekomst was geen prettig gevoel.

Gelukkig ontdekte ik dat het ook anders kan.

Veel meer in ontspanning werken en leven en dan toch realiseren wat ik wil. Dat kwam door nieuwe inzichten die ik kreeg en een aantal ervaringen die me leerden dat het ook verrassend simpel en eenvoudig kan. Als ……

En ja, dat als dat kan ik jou ook leren. Van mijn huidige coach klanten krijg ik ook terug dat ze achteraf verbaasd zijn waarom ze zich zolang hebben vastgehouden aan die zelfdestructie, die zelfsabotage, dat harde werken en dat zo streng zijn voor zichzelf.

Misschien herken je hier wel in. Voel jij ook diep vanbinnen dat het toch echt anders moet kunnen, maar weet je niet precies hoe je daarbij komt, hoe je puur durft te zijn, en toch ook succesvol kunt zijn thuis en in je werk.

Wil je niet langer wachten op wat als …….

Maar wil je actie ondernemen.

En dat begint met de keuze te maken. Kiezen dat je het anders wilt dan dat het nu is. En dan niet vanuit boosheid, woede, frustratie, maar uit liefde voor jezelf, vanuit compassie, vanuit een innerlijk weten dat het zo niet langer de bedoeling is. Dat het beter kan en dat je daar ook voor wilt gaan.

Je hebt het je vast al vaker voorgenomen Te willen veranderen, het anders te gaan doen. Weer to-do lijstjes gemaakt, goede voornemens of een collage van jouw ideale leven misschien. En steeds merk je dat je weer terugzakt en weer op hetzelfde punt terug komt.

Dat komt omdat de oorzaak op een ander niveau zit. Niet weg te drukken is met nog meer je best doen, harder te gaan werken, zeggen iets los te willen laten, vinden dat je iets moet kunnen bereiken.

Alleen je commitment geven is niet genoeg. Deze wordt zo snel weer overruled door al het andere dat er ook is en ook moet of onverwachte dingen die zich voordoen.

Het gaat om echt kiezen en dit ook echt diep van binnen voelen. 

De technieken die ik de afgelopen jaren van mijn coaches en mentoren heb geleerd en die hebben doorgewerkt op het niveau waar het vastzat – waar ik niet zelf bij kon ook al deed ik zo mijn best – die heb ik in een eendaagse formule samengevat.

Waarom?

Omdat ik te veel vrouwen zie worstelen.

Vrouwen die super gemotiveerd zijn en echt willen. Die echt er alles aan willen doen om heerlijk succesvol te zijn, hun ambities willen waarmaken EN ook een waanzinnig leuke moeder en liefdevolle partner willen zijn.

Vrouwen die een goede visie hebben op hoe ze het zouden willen, hoe ze werk en gezin idealiter zouden willen combineren, maar die het ontbreekt aan een heldere strategie, hulpmiddelen en tactieken om dit ook daadwerkelijk te realiseren.

Vrouwen die deze zomer geen lange training kunnen doen, maar wel een dag vrij kunnen maken door de week of in een weekend. Even weg van de waan van alles dag en volledig empowered en uitgerust weer naar huis willen gaan. Om gewoon op die plek te staan waarop het kan, lukt en ook zijn vruchten afwerpt.

Super effectief en met blijvend resultaat dat kan ik je verzekeren.

Wat levert de dag je op:

  • meer houvast in je zelf waardoor je krachtige work life keuzes maakt
  • helder beeld van jouw ideale combinatie van werk en gezin
  • duidelijke structuur, rituelen en afstemming om een top performance te kunnen leveren thuis en in je werk
  • nieuwe uitdagingen op je werk durf je eerder aan omdat je weet dat het past en kan
  • een uitgewerkt Work Life Succes actieplan waarmee je thuis en in je werk mee aan de slag kunt

De komende weken heb ik daarom ruimte gemaakt voor extra unieke Work Life Succes VIP coaching dagen.

Dus volg je me al een tijdje en zou je echt graag een keer met mij willen werken, dan is dit je kans. En een mooi zomer tijdverdrijf ;-).

In deze vakantieperiode heb ik ze juist op waanzinnig mooie plekken in Nederland gepland. Om nog even het ontspannen vakantiegevoel vast te houden. In ontspanning bereik je het meest en creëer je de mooiste doorbraken in gedrag, denken en doen. Of om je alvast in meer rust te krijgen. Want, dat lukt me echt door de technieken die ik toepas, door de inzichten die je krijgt en de voorbereiding die ik tref om samen met jou te gaan voor het ontdekken van jouw work life succes formule.

Het wordt baden in luxe, je laten verwennen alsof het vakantie is. Maar ondertussen ….

We beginnen ’s ochtends vroeg en gaan door tot na het diner. Intensief, maar daarna mag je dan ook als een prinses gaan slapen. ’s Ochtends herboren wakker worden met het gevoel dat je de wereld weer aan kunt met een laser focus op jouw succes thuis en in je werk.

Ik leer je in één dag de 4 stappen en de 4 niveaus van work life succes .

Voordat je weer na huis gaat doen we nog een “the-day-after-sessie” om te checken of er nog iets nodig is of jij nog iets nodig hebt om jouw work life succes actieplan te kunnen gaan uitvoeren.

Denk jij dat deze dag (inclusief overnachting) echt iets voor je is bel me dan of stuur me een persoonlijk bericht met daarin jouw naam en telefoonnummer. Dan bel ik je voor het maken van een intake gesprek. Want, ik wil dat de dag helemaal passend is voor jou.

Hieronder tref je alvast data onder elke plaats waar ik in Nederland ben. Mocht je niet willen overnachten. Dat kan ook op een van de locaties. Dan krijg je als extra een e-coaching sessie van een uur met mij.

Kies dat wat bij jou past en klopt voor jou.

Omdat het de eerste keer is dat ik deze exclusieve formule in dit jasje aanbied doe ik een heel speciaal aanbod. Deze high level deluxe VIP coaching bied ik exclusief aan voor dezelfde investering als voor een “normale” VIP coach dag. Dat is eenmalig en komt niet meer terug.

HET OUDE GRAANPAKHUIS in VREELAND (zonder overnachting met extra e-coaching sessie) 27 en 28 juli en 6 augustus.

HOTEL TERMINUS in GOES 29, 30 juli en 5 augustus

Ik heb zoals je ziet slechts nu nog maar 6 dagen beschikbaar. Het wordt een geweldige zomer marathon voor mij. Gelukkig ben ik in goede conditie en houd ik van uitdaging zoals je weet (als je me inmiddels al een beetje kent).

Nee zonder dollen. Het zijn altijd zulke geweldige dagen en ze worden echt als life changing ervaren.

En daarom verheug ook ik me er ook enorm op en geven ze ook mijn veel energie.

Na de coachingsdagen dompel ik mezelf even lekker onder. Want, ik ben een waanzinnig gaaf gezinsspel aan het ontwikkelen dat in november wordt gelanceerd en ik ben bezig met een nieuw online programma. Maar daarover later meer. En ik ga natuurlijk ook nog even heerlijk op vakantie met mijn kids èn moeder naar Indonesië.

Hoe gaaf is dat.

En dit kan ik, omdat ik mijn werk goed heb georganiseerd en afgestemd heb op mijn leefstijl en mijn gezinsmissie. Op die manier past het in elkaar, klopt het voor mij en behaal ik de resultaten in mijn werk die ik wil. Mijn focus is heel helder voor mijn werk en gezin, en daardoor ervaar ik flow, heb ik innerlijke rust en creëer ik datgene wat ik wil en voor ogen heb. En dat is nou precies wat ik jou ook gun en daarvoor leggen we de basis tijdens deze bijna anderhalve dag coaching.

Maar nu eerst jij in de spotlight, als jij voelt dat dit voor jou het juiste moment is.

Je kunt je meteen aanmelden via onderstaande link en mij de datum mailen die je graag wilt reserveren en je telefoonnummer. Tijdens het intake gesprek bespreken we jouw doelen en gaan we zorgen dat alles past.

Wil je nog eerst met mij sparren stuur me dan ook een bericht met je telefoonnummer, dan bel ik je om te kijken of deze VIP dag voor jou een goede logische volgende stap is.

Ja ik ben een unlimited mum en ik reserveer nu mijn plek hier! 

Gun jezelf de luxe van een dag met mega resultaat!

Het wordt een Work Life Zomer Boost en een mega transformatie.

Laat een reactie achter