Hoe lang wil jij nog wankel staan? Kies voor jouw eigen Work Life Succes!

Je kunt niet blijven staan als je de basis voor jezelf niet helder hebt. Als je niet weet wat jouw belangrijkste kernwaarden zijn van waaruit je leeft en je niet weet waar je perspectief ligt. Dan loop je vroeg of laat vast, dan voelt het leven zwaar, glijdt de energie uit je weg en val je om.

En zonder die energie kun je niet goed je werk doen, ga je je steeds meer zorgen maken, lukt het echte afstemmen niet, wordt je zelfvertrouwen minder en voelt het alsof je in een cirkel ronddraait. Je steeds tegen dezelfde praktische dingen aanloopt, maar niet ziet waar de oplossing zit, waar je moet beginnen, hoe je je kunt bevrijden uit deze cirkel.
Het zou me ook niet verbazen dat de kind(eren) dan juist ook “lastig” zijn en je relatie ook niet soepel loopt. Het werk steeds minder goed uit je handen komt…..

Het heeft allemaal met elkaar te maken

Het komt voort uit niet meer verbonden zijn met wat je werkelijk wilt en kunnen voelen of wat je doet nog wel de dingen zijn die je wilt doen, thuis en in je werk.

Jouw mindset bepaalt de mate waarin je in staat bent om echt in je HART te voelen wat klopt voor jou. Te veel in je hoofd zorgt ervoor dat je niet meer voelt wat er echt toe doet en zorgt ervoor dat kiezen je steeds moeilijker afgaat. Je komt in de greep van je hoofd, en laten daar nou juist niet de antwoorden op jouw vragen zitten.

Jouw succes en jouw geluksgevoel worden bepaald door jouw manier van denken, jouw overtuigingen en in hoeverre in jezelf geloofd.

Je had misschien wel enigszins een beeld toen je aan kinderen begon en een voorstelling van hoe het zou zijn. Maar je ervaart nu dat je een aantal zaken niet had overzien, niet bij stil had gestaan of doorvoelt hoe je het graag zou willen. Jouw werk of ondernemerschap komt in de knel, omdat je structuren, systemen en rituelen mist die ervoor zorgen dat je effectief en moeiteloos kunt werken.

Je bent niet de enige. Meer dan 90% van de werkende ouders denkt wel na over wel of niet parttime gaan werken, maar niet over hoe ze de combinatie van werk en gezin willen, laat staan dat ze echt diep vanbinnen voelen “WAAROM”. Heeft geen duidelijk Work Life Succes Missie.

En die waarom vraag en de bijhorende missie, daar begint het nu juist mee!

Want als je weet waarom, dan weet je ook waar je naar toe wilt groeien, wie je wilt zijn en waar je dan in hebt te geloven en te vertrouwen. Dan gaat het leven ook voor je werken, omdat jij een helder beeld hebt en werk en gezin daar naadloos op elkaar aansluiten. Het leven gaat dan ook voor jouw zorgen in plaats van zoals je nu ervaart dat het allemaal niet meer past, kan en hoort. Het voelt alsof het je tegenwerkt.

Een van mijn klanten beleefde een magische Work Life Succes dag

Ze had al in heel veel coaching en ondernemerschap programma’s geïnvesteerd. Maar kwam steeds niet tot de kern. Ze bleef zoeken naar een oplossing, naar haar doorbraak, naar het volledig zichzelf kunnen zijn en zich als zodanig kunnen manifesteren als moeder en als ondernemer.

Het antwoord zat al lang in haar. Ze kwam er steeds zelf niet bij. Haar hoofd werd steeds warriger en haar energie steeds lager. Terwijl die laatste nou juist omhoog moet om goed te kunnen afstemmen, ontvangen en manifesteren.

Hoe gaaf is het dan dat het mij lukt om daar heel snel bij te komen en haar van de plek te krijgen waar ze al lang niet meer hoorde te staan. Dat ik in staat ben om in een dag precies bloot te leggen wat de bron van haar niet goed voor zichzelf zorgen, niet uit de verf komen en van haar moeite met plannen, commitment en organiseren is.

En waarom deel ik dit dan met jou?

Omdat misschien jij ook voelt dat je er alleen niet uitkomt, maar wij samen wel. Dat het lukt je weer geïnspireerd en energiek te krijgen. Dat je weer gaat bewegen in de richting die jij echt op wilt en goed voor jou is. Waardoor jij de moeder of vader kunt zijn die je wilt zijn en bovendien je ambities in je werk kunt waarmaken.

Wat deze vrouw heeft gedaan is investeren in ̩̩n dag. En omdat ze het zelf betaalt, en dus niet haar werkgever Рhebben we een betalingsregeling getroffen, waardoor het helemaal haalbaar werd voor haar om in zichzelf te investeren.
Heb ik het dan over een heel groot bedrag?

Nee dat is in relatie tot wat het je brengt, de waarde die het heeft en de snelheid waarmee de problemen zijn opgelost juist erg laag. Zeker bij een betaling in termijnen. Dan kost het je per maand bijna evenveel als een keer goed met elkaar uit eten gaan. En dat ben je zeker waard.

Want, stel je maar eens voor dat je door de Work Life Succes VIP-dag met mij te doen, jouw energie omhoog gaat en de innerlijke afstemming soepeler verloopt. Je echt beter in je vel komt te zitten wat vervolgens resulteert in meer effectiviteit en succes in je werk, dus betere resultaten, meer klanten, meer geld en daardoor ook een superleuk en goed draaiend gezinsleven.

Want, werk en gezin zijn twee communicerende vaten en als jij weer volledig voelt en weet wat voor leven jij jezelf gunt, dan gaat het weer stromen niet alleen in je werk, maar ook tussen jou en je kids èn in je relatie. Het heeft allemaal met elkaar te maken!

Ik ben benieuwd of jij jouw vragen en twijfels met betrekking tot een goede werk privé balans al beantwoord hebt gekregen, en ook je vragen over het minder chaotisch zijn, minder druk ervaren en je laten leven door de waan van de dag.
Misschien zoek je daar nog naar, en ervaar je bij het lezen van deze mail een lichte kriebel in je buik of sprankel in je hart en denk je stiekem ja dit wil ik ook! Hier verlang ik echt naar. Die duidelijkheid, die rust, die ruimte om te kunnen creëren wat ik wil.
Waarom ik dit nog meer deel met jou?

Omdat ik diep in mijn hart voel dat ik als dit nu in jou resoneert, ik jou ook in 1 dag jou wil en kan helpen, om je waanzinnig waardevolle inzichten wil geven, waardoor alles op zijn plek valt en je echt verder kunt. Blijkbaar is dat mijn kracht en daar wil ik voor gaan staan. Werkende ouders – die toch al weinig tijd hebben – weer de goede basis laten leggen onder gelukkig kunnen zijn thuis en op hun werk. De basis daar begon ik deze mail mee, is waar het allemaal mee begint. Die realiseer je door blokkades aan te gaan en je te bevrijden van belemmerende overtuigingen en niet helpende denkpatronen. Het doorbreken van de cirkel en kiezen voor geluk. En dat realiseren in 1 dag is super effectief en efficiënt.

Misschien een brutale actie.

Maar ik heb liever spijt van de dingen die ik WEL heb gedaan en ondernomen heb vanuit mijn hart, die echt goed en oprecht zuiver voelen, dan spijt van de dingen die ik NIET heb gedaan, niet heb aangeboden, omdat mijn hoofd me bang maakt en zegt dat het niet kan, mag, hoort.

Dit is wie ik wil zijn en daadwerkelijk ben en die kracht deel ik dit vandaag met jou. Puur zoals ik ben als mens, moeder en Work Life Succes coach.

Bovendien heb ik nog een speciaal aanbod. Misschien had je het al opgemerkt uit eerdere mails of Facebook berichten van mij dat je alleen als je nog DEZE WEEK jouw VIP-dag plant, je de Q4Talent scan inclusief persoonlijk rapport en feedback van een psycholoog er gratis bij krijgt (ter waarde van 250 euro). Betekent niet dat je deze week de VIP-dag hebt, maar wel jouw dag hebt geboekt. Na het weekend gaat dit aanbod er uit.

Onderneem actie als het niet goed combineren van je werk en gezin je al langer in de weg zit, dit je uitput en ervoor zorgt dat je niet meer optimaal kunt presteren, het je weerhoudt om je ambitie te volgen en je bovendien ook niet meer het goede voorbeeld voor je kind(eren) bent.

Als je dit wilt oplossen en diep van binnen wilt voelen en weten wat voor jou de juiste richting is, gun jezelf dan ook zo’n intensieve, magische Work Life Succes manifestatie dag.

Dus, wil jij één dag met mij aan de slag boek dan deze week nog, want dan ben je verzekerd van de gratis Q4Talent scan die jouw gedrags- en denkpatronen blootlegt en waarvan de resultaten door een psycholoog persoonlijk met jou worden doorgenomen. Zo verhelderend en zorgt meteen voor de kickstart van de  super effectieve en verhelderende Work Life Succes coachingsdag, die daarna plaats vindt. Je gaat met jouw gezinsmissie en een concreet actieplan voor thuis en in je werk naar huis.

Als je in termijnen wilt betalen (3 of 6) stuur me daarover dan een mail op info@happyfamilylife.com) dan zorgen we voor de juiste facturering.

Gun je zelf die helderheid, die doorbraak, dat magische gevoel dat het leven weer goed is afgestemd op jou en de dierbaren om je heen. Verlies geen dag meer aan piekeren en zelf oplossingen bedenken, want draaiend in dezelfde kring kom je er niet uit.

Samen lukt het ons wel! Boek HIER jouw Work Life Succes VIP-dag

Laat een reactie achter