Verzuip je er bijna in en heb je geen zin meer in gezin? Dat kan toch niet waar zijn?

Merk jij ook dat je met steeds meer tegenzin naar je werk gaat, en je kinderen te maken krijgen met een ouder die steeds minder flexibel, aanspreekbaar en gezellig is?

Bijzonder toch? Of misschien toch niet?
Je houdt van allebei.
Je gezin èn je werk.

Je werk is je passie en je kinderen je alles, …… als je er maar ook wel bij kunt blijven werken. Dat is iets waar je je niet voor hoeft te schamen, maar wat juist heel eerlijk en heerlijk is en waar de kinderen ook profijt van zullen hebben.

Ga maar na. Als jij lekker in je vel zit, kun je bergen verzetten en ook de liefdevolle moeder of vader zijn die je van nature bent.

Wil je weten hoe je dit doet lees dan vooral verder …

Persoonlijk vind ik het heel erg dat er zo veel werkende ouders zijn die pijn en stress ervaren in de combinatie van werk en gezin. Terwijl juist het combineren van werk en gezin zo leuk en verrijkend kan zijn!

Mijn hart gaat uit naar al die kinderen die ik zo graag bewuste en gelukkige ouders om hen heen gun. Naar die ouders die dat zelf ook willen zijn, die in deze tijd best wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Want, het combineren van werk en gezin is niet zomaar iets. Het vraagt om topperformance thuis en in je werk, en om afgestemd en bewust ouderschap.

Misschien herken je het wel. Ik heb het zeker wel ervaren, en nu soms nog wel als ik met me niet op de juiste dingen focus en niet afgestemd ben op mezelf en mijn kernwaarden.

Regelmatig een gevoel van spanning en onbehagen. Niet echt ongelukkig, maar je weet wel dat jouw werk privé balans absoluut beter en moeitelozer zou moeten kunnen.
Je worstelt met het combineren van werk en gezin en voelt heel sterk dat dit ten koste gaat van je kids en andere zandere zaken die je heel belangrijk vindt. Je holt wel door, en het lukt je ook nog best wel aardig, maar ergens diep vanbinnen voelt het alsof je in een fuik zwemt.
En dat voelt niet fijn!

Bovendien loop je langzaam leeg qua energie.
Zonde toch?
En echt niet nodig!
Dat weet ik uit eigen ervaring.

Waar het vaak aan ontbreekt is een duidelijke en doorvoelde visie op hoe je het nou echt zou willen en hoe je een goed en gezond fundament onder je werk privé balans kunt leggen.
En, je hoeft echt niet minder te gaan werken om een goede of vader of moeder te zijn. Maar er moet wel iets gebeuren, want zonder een goede basis houd je het niet vol.

Maar ja, je hebt geen tijd om stil te staan. Je moet door.

Er zijn zoveel dingen om te doen en te verzorgen. Als je daarmee stopt dan ben je bang dat alles een kaartenhuis in elkaar stort. En juist omdat je daarvan overtuigd bent, is de kans heel groot dat het een keer gaat gebeuren. Dan niet omdat jij bewust even een pas op de plaats maakt, maar omdat iets anders is dat er voor zorgt dat je plat gelegd wordt. Ik zou daar niet op wachten….

Een van de eerste signalen van een tè druk leven is dat je alles niet meer overziet, je je constant gehaast voelt alsof er iemand achter je aanzit. En weet je, die iemand die ben je zelf.
Dat is de persoon die de lat erg hoog legt,
die maar doorgaat terwijl de energie steeds minder wordt,
die kribbiger en gefrustreerder wordt,
die steeds minder tijd voor zichzelf vrij maakt, en
die voelt de controle te verliezen….

en denkt dat de juiste combinatie werk en gezin zich wel als vanzelf zal uitkristalliseren en het zonder hulp lukt.
Helaas!
Niets is minder waar.

Hulp zoeken is niet een teken van zwakte, maar juist een teken van zelfleiderschap.

Je verantwoordelijkheid pakken om goede werk privé keuzes maken voor jou en je gezin.

Dat tijd een issue is snap ik en juist daarom heb ik de Work Life Succes VIP-dag in het leven geroepen. Samen met jou in 1 dag jouw werk privé disbalans ontrafelen en te ontdekken waar bij jou de pijn zit, welke bottlenecks jou belemmeren om gelukkig te zijn thuis en in je werk.

Ik leer je in 1 dag jouw optimale werk privé balans ontdekken, die écht vanuit je hart komt, bij jou past en waardoor je je weer sterk en zeker kunt voelen in de combinatie van gezin en werk.

Dit houdt in dat je:

  • helemaal helder krijgt hoe een goede balans tussen werk en privé er voor jou uitziet
  • diep van binnen gaat voelen wat echt belangrijk is voor jou thuis èn op je werk
  • zicht krijgt op welke factoren jij invloed kunt hebben en naar je hand kunt zetten
  • weet wat voor keuzes je gevoel van balans vergroten
  • je bewust wordt van waar je energie van krijgt en waar je op leeg loopt

begrijpt hoe je jouw evenwicht kunt herstellen en vasthouden.

Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en geloofd en weet na die dag dat het je kan lukken om plezier en succes te hebben in beide delen van je leven. Je kunt weer jouw plek innemen waardoor je op een gemakkelijker manier gelukkig en effectief kunt zijn.

Wil jij op korte termijn echt weten hoe je de druk die je ervaart kunt omzetten naar meer plezier, ruimte en succes en wil je dit samen met mij oppakken, zonder je te committeren aan een lang traject? Overweeg dan om deze speciale VIP-dag NU met mij in te plannen:

De oplossing voor een betere werk privé balans kan voor jou heel dichtbij zijn, als jij een dag vrijmaakt en wij samen intensief aan de slag kunnen gaan.

Ik wil je er nogmaals op wijzen dat je nog slechts 2 dagen (tot 1 mei) als BONUS de Q4Talent scan plus gesprek met gedrags- en denkstijlen experts er GRATIS bij krijgt. Deze scan geeft je een waanzinnig goed inzicht in hoe je denkt en welk gedrag je in bepaalde situaties inzet.

Dit is echt een bijzondere actie. Er komt ook geen uitgebreide informatiepagina. Ik doe dit puur nu met deze bonus, omdat ik zie en voel dat er zoveel behoefte aan is. Behoefte om jezelf te begrijpen, denkpatronen te ontmantelen en overtuigingen te doorgronden waardoor je jouw huidige niet effectieve en uitputtende gedrag kunt veranderen.

Tijdens de Persoonlijke VIP-dag gaan we samen op een unieke locatie aan de slag: jij en ik – met persoonlijke onverdeelde aandacht.

Is één dag wel genoeg vraag je je misschien af.

Volledig doorleven, vaststellen, verankeren en uitwerken wat voor jou de juiste balans is in één dag, dat gaat natuurlijk niet. Daarom concentreren we ons het leggen van jouw fundament, het vaststellen van jouw richting, de voor jouw aanwezige resources en het maken van een concreet actieplan. En dat is al heel veel en het meest belangrijke om nu eerst te doen.

Je maakt daardoor een enorme stap voorwaarts in korte tijd. En doordat we 1 op 1 werken besteden we al onze tijd aan jouw plek in de dynamiek van werk en gezin en is mijn onverdeelde aandacht gericht op jou.

Een VIP-dag kan hét verschil maken tussen denken en doen, tussen work life succes willen en work life succes krijgen.

Voor deze Persoonlijke VIP-dag ontmoeten we elkaar op een mooie, rustige locatie in Vreeland (Midden Nederland tussen de A2 en A27). We eten daar een gezonde lunch, doen een wandeling langs de rivier De Vecht en met heerlijke snacks tussendoor zijn we geïnspireerd, maar hard aan het werk.

Dus ja, een lange mail geworden realiseer ik me. Maar ik wilde niet dat je dit unieke aanbod met GRATIS Q4Talent scan t.w.v. 250 euro zou missen.

Ik help je echt graag en als jij ook graag door mij geholpen wilt worden – en gebruik wilt maken van mijn speciale aanbod en reserveer nog deze maand jouw plek. Dan neem ik z.s.m. jou contact op en plannen we de Q4Talent scan en de VIP-dag z.s.m. in.

Een VIP-dag is de meest exclusieve en persoonlijke manier om met mij te werken. Daarom is je investering hoger dan voor het deelnemen aan een online training of een groepsprogramma waaraan je deelneemt samen met een aantal andere ouders. Wil je in 3 of 6 termijnen betalen dan kan dit ook. Ik wil het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Stuur me hierover een mail op info@happyfamilylife.com dan regelen we dit.

Laat een reactie achter