Hoe één dag het verschil in mijn leven maakte en hoe jij dat ook kunt beleven

Vind jij het ook zo fijn om in de watten gelegd te worden, ik wel.

En vandaag was zo’n dag.

Ik werd verrast door mij kids, want het is mijn verjaardag. De rollen eens omgedraaid en nu wordt er heerlijk met een uitgebreid ontbijt voor mij gezorgd en natuurlijk een kadootje er bij. En dat terwijl ze om half acht op de fiets naar school moeten zitten. Extra vroeg op dus. Maar zo dierbaar!

Er werd beneden gerommeld en ik zou wel stiekem om het hoekje willen kijken. Maar ik kon het helemaal laten gaan en me verheugen op wat er komen zou.

Ken je dat gevoel? Die blije opwinding en gevoel van tevredenheid?

Dit gevoel zou je vaker moeten hebben, vind je niet?

Het liefst elke dag. Elke dag het gevoel van feest, het gevoel van dat de juiste dingen gebeuren, het gevoel van dat jij de slingers in je leven ophangt. Elke dag in dankbaarheid afsluiten en tevreden zijn met wat er in je leven gebeurt.

Dan wil ik je nu iets verklappen. 

Dit is geen utopie en misschien wel dichter bij dan je denkt.

Ik heb een formule gevonden die super effectief en baanbrekend is en deze ga ik voor drie van mijn klanten op een waanzinnige verwen locatie aanbieden. Het is de eerste keer dat ik het op deze manier doe, maar het idee borrelde al langer: executive high level Work Life Succes coaching.

Speciaal voor vrouwen die geen tijd willen verspillen, een verantwoordelijke baan hebben of een goed lopend bedrijf, met een hoge ambitie thuis en in hun werk en die ook heel bewust willen opvoeder, geliefde en vrouw willen zijn. Vrouwen die zichzelf willen kunnen blijven in de dynamiek van gezin en werk, die steeds willen afstemmen op wat belangrijk is en weten dat als ze zelf super goed in hun vel zitten dit ook ten gunste komt van hun gezin en hun werk,

Waarom ik dit doe en op deze manier doe. Daar heb ik een hele goede reden voor.

Ik zie te veel hoogopgeleide vrouwen er aan onder door gaan of bijna aan onder doorgaan. Die nog maar een schim van zichzelf zijn. Krachtige vrouwen, intelligent, sensitief en ambitieus. Vrouwen met een missie thuis en hun werk.

Die vrouwen die ken ik, één ervan ben ik zelf geweest. Bijna tien jaar geleden was er nog weinig over van de oorspronkelijke carrière vrouw die ik was. Ik was ooit een vrouw met een grote lease auto, super goed gekleed, sportief, midden in sociaal leven en zeer succesvol.

Nu denk je misschien. Ja, maar dat was zeker aan het begin van je carrière. Toen had je zeker nog geen kids.

Nee dat was het niet!

Het is wel wat jaartjes geleden en mijn oudste kind wordt 18 volgende week.  En het stond los van de leeftijd van mijn kinderen.

Na jaren lang coaching, training, boeken lezen en zelfonderzoek – want ik wilde zo graag weten wat het in mij, in vrouwen is dat maakt dat je voelt dat je je plek verliest, je kracht, je assertiviteit, eigenlijk een beetje gewoon jezelf – heb ik ontdekt wat het was en dat verwerkt in een work life succes formule. En deze werd me helemaal duidelijk toen ik een eendaagse intensieve coaching had bij een super, helemaal op mij afgestemde coach.

Ik ben er toen achter gekomen dat gelukkig en succesvol thuis en op je werk zijn met een aantal factoren te maken heeft. Één ervan is het niet helder hebben hoe jij in de dynamiek van werk en gezin je eigen plek in kunt blijven nemen en puur jezelf kunt zijn en blijven.

Steeds weer bij alles wat zich voordoet, in alles wat er is.

Hoe je dat dan bent zonder dat je geen egoïstische kenau voelt, die zichzelf voorop stelt. Dat heb ik ook ontdekt en dat maakt een wereld van verschil en voelt super goed!

Zo zijn er nog een aantal factoren die ik heel graag met jou wil delen als jij je herkent in bovenstaande en verlangt weer naar je oude enthousiasme, bevlogenheid, energie, drive en grenzeloos zijn. Want, dat kan echt ook in de combinatie met kinderen als je weet hoe.

Omdat het mijn verjaardag is wil ik je vandaag iets speciaal aanbieden. 

En ook omdat ik kan zeggen dat ik zelf door een zo’n dag weer puur mezelf werd. Ik voelde dat wat ik deed weer klopt, en helemaal paste bij mij.

Ik ben weer wat ik doe en dat is heerlijk en dat gun ik jou ook! Die formule deel ik graag met jou.

Drie vrouwen kan ik nog in deze zomervakantie met een high level Work Life Succes coaching verblijden.

Het wordt baden in luxe, je laten verwennen alsof het jouw verjaardag is.

Maar, we gaan ook aan de bak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Intensief, maar daarna mag je dan ook als een prinses gaan slapen en ’s ochtends wakker worden met een nieuwe blik op de wereld, met het gevoel van YES ik ben er weer en kan de wereld aan, en ik heb zin om weer naar huis te gaan èn aan het werk.

Als je de volgende ochtend weer in de spiegel kijkt dan zie je weer jezelf. Geen schim, maar die krachtige creator van haar eigen leven. De moeder die bewust koos voor werkend ouderschap, die zichzelf de moeite waard vindt, aantrekkelijk en stijlvol gekleed is, opgemerkt wordt door haar energie en de impact heeft die ze wil. Ze ziet zichzelf weer staan en ze staat! In kwetsbare kracht, precies zoals ze is. Na een korte “the-day-after-sessie” en een heerlijk ontbijt ga je als herboren vol energie en met laser focus weer naar huis.

De dag zal voelen als een mini retreat, een bevrijding, weer thuis komen bij jezelf waardoor je weer liefde & succes uitstraalt.

Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd en ik graag van te voren met je wil kijken of deze dag past bij jou heb ik een intake skype gesprek met je. Want, ik wil dat de dag jouw passend en als een maatpak passend is voor jou.

Denk jij dat deze dag (inclusief overnachting) iets voor je is boek dan een gratis intake skype gesprek met mij om te ontdekken of deze dag echt voor jou is weggelegd. Ik heb 10 timeslots gereserveerd in mijn agenda vroeg, overdag en laat op de dag dus er moet wel iets bijzitten dat schikt in jouw drukke agenda ;-). Direct inboeken kan via deze link.

Mocht er toch onverhoopt geen passend moment bij zitten stuur dan een mail naar info@happyfamilylife.com met daarin jouw gegevens en telefoonnummer. Dan bel ik je voor het maken van een skype afspraak.

Er geldt echt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Ik heb slechts drie dagen beschikbaar op een vrijdag en in een weekend op 21, 22 en 23 juli. En omdat het de eerste keer is dat ik deze formule in dit jasje aanbied en omdat het mijn verjaardag is doe ik voor de eerste drie pioniers een heel speciaal aanbod. Deze deluxe VIP coaching voor dezelfde investering als voor een “normale” VIP coach dag. Dit is echt een eenmalig aanbod.

De bedoeling is dat ik deze elk kwartaal ga aanbieden, maar jullie hebben nu de primeur met ook nog leuke extra’s. Maar die houd ik net als bij een verjaardag even een verrassing. Maar leuk zijn ze!

Ik ga er vandaag een feest van maken. En niet alleen vandaag, want ik heb geleerd dat je elke dag zelf de slingers op moet hangen als je maximaal wilt leven en genieten van de combinatie van gezin en werk, en succesvol wilt zijn in alles wat je doet.

Ik ontmoet jou graag op een geweldige locatie waar je je weer helemaal voelt zoals je bent en heerlijk wordt verwend, maar ook mega stappen zult zetten die je werk en gezin naar een next level gaan brengen.

Zie je dit zitten. Boek dan in elk geval nu een intake gesprek met mij via deze link:

Ja ik wil graag een vrijblijvend intake gesprek met jou 

P. S. Zie het als een mini-vakantie voor jezelf, waar je misschien wel een deel van jouw vakantiegeld voor mag gebruiken. Het is maar een idee ;-). Je bent het meer dan waard!

Laat een reactie achter