Weet jij wat gezinsrituelen voor je kunnen betekenen?

Rituelen zijn super waardevol voor je gezin. Als je kinderen klein zijn heb je er bijna automatisch een paar. Zoals op een vaste tijd in bad of naar bed, boekje voorlezen, of nog even op de bank zitten in je pyjama en samen een filmpje kijken. In mijn tijd was dat de fabeltjes krant ……Tijden veranderen, maar de kracht van gezinsrituelen niet.

Als de kinderen groter worden vervallen er een aantal. Wat komt daar eigenijk voor in de plaats? Wat zijn dan nog de rituelen die je verbinden en die ritme geven en houvast. Voor jezelf en voor je kind(eren).

Als ik naar mijn weekplanning kijk dan zitten daar vaste rituelen in voor mezelf en voor mij en de kinderen. Dat geeft zoveel rust en niet alleen dat, het maakt me een zoveel gelukkiger moeder. Het zijn rituelen waarin we afstemmen op waar we staan en naar toe willen. Maar ook persoonlijke (verzorgings)rituelen die er voor zorgen dat ik super fit en vitaal blijf en super goed mijn werk kan doen.

Het maakt ons als gezin ook wendbaar en effectief.

Ben je al nieuwsgierig ;-)?

Als jij bij jezelf opmerkt dat bijna elke dag als volledig anders en nieuw voor je voelt. Dat dit je onzeker en gespannen maakt. Dan deel ik heel graag al mijn ervaringen met je over het hebben van rituelen en hoe deze met de ontwikkeling van mijzelf en mijn gezin zijn meegegroeid.

Speciaal hiervoor geef ik nog voor de zomer de laatste keer deze eendaagse “Gezinsrituelen als basis voor minder stress en meer rust binnen je gezin” en laat je de kracht van rituelen ervaren. Nog een keer op deze manier, want hierna wordt deze training een onderdeel van mijn haf jaar programma.

Wil jij ook voor de zomervakantie jullie gezinsrituelen duidelijk krijgen, zodat je daarna voor eens en altijd af bent van o.a. die stressvolle ochtend- en avondspitsen? Van die onduidelijke overlegstructuur. Van dat gevoel van nooit echt eens tijd voor jezelf te hebben.

Soms lijkt het onmogelijk om de dag met je gezin rustig te beginnen en goed af te stemmen op de dag die voor je ligt. Denk je net goede afspraken te hebben, verandert er weer iets in schema’s of gebeurt er iets onverwachts. En lijkt het niet haalbaar om een ritme en regelmaat in je gezin te krijgen.

Het leven van een werkende ouder is vaak een uitdaging en vraagt niet alleen veel van je organisatietalent, maar ook van je flexibiliteit. Ik weet nog goed dat als ik het thuis goed op orde had, ik me ongemakkelijk voelde op mijn werk. Steeds dat gevoel van tekortschieten.

Bij mij veranderde dit toen naar mezelf durfde te erkennen hoe ik gezin en werk wil combineren.

Daar heb ik de (gezins)rituelen op gebaseerd. Een verademing en tot op de dag van vandaag super effectief. Het maakt ons als gezin wendbaar en gelukkiger.

Als dit ook is wat jij wilt dan kun je de eendaagse training die ik op 13 juli organiseer niet aan je voorbij laten gaan. Ik ontwikkelde 5 rituelen en 5 stappen waarmee je een stressvrij gezinsleven creëert en waarmee je wendbaar en effectief blijft ook in drukke, uitdagende tijden.

Wat levert de eendaagse training je op en waarom zou jij eigenlijk meedoen?

Ik heb 7 redenen voor je op een rijtje gezet wanneer je de training niet mag missen.

1.   Je wilt als gezin focus hebben.

Hoe fijn zou het zijn als je helder hebt hoe je een goed fundament onder je gezin legt. Dat je weet welke factoren jullie gelukkig en succesvol maken. Je gaat begrijpen welke factoren dit jouw gezin zijn, maar ook hoe je deze in dagelijkse rituelen in kunt bouwen.

2.   Het gezin als team.

Je gaat zien hoe belangrijk het is met elkaar te delen wat je belangrijk vindt en hoe jullie in verbinding blijven. Je weet dat wat jullie doen een afspiegeling is van wat jullie belangrijk vinden. Tijdens het event geef ik je handvatten mee voor hoe je thuis kunt (bij)sturen en hoe je iedereen aan boord houdt.

3.   Je bent volledig gefocust op jezelf. 

Het is een dag voor jou, even uit de hectiek van werk en gezin. Je gaat weer even echt goed voelen wat er voor jou toe doet en kunt vanuit deze rust bepalen wat echt belangrijk is voor jou en je gezin. En uiteraard word je op de dag lekker in de watten gelegd met biologische catering en heelrijke smoothies en lekkere gezonde snacks.

4.   Je bent samen met andere ouders

Tijdens de training deel je jouw ervaringen met andere ouders, die net zoals jij willen leren, rust en ruimte te creëren binnen hun gezin. Je werkt samen, inspireert en steunt elkaar en er ontstaat een band waar je ook na het event nog iets aan hebt.

5.    De 5 rituelen zijn direct toepasbaar. 

Na het event kun je meteen aan de slag met het inbedden van de 5 rituelen binnen je gezin. Je krijgt een uitleg mee en checklist waarop je jullie dagelijkse gezinsactiviteiten in beeld kunt brengen.

6.  Je krijgt nog een super goed gevulde goodiebag.

Omdat het altijd leuk is om iets te geven, krijg je van mij nog als extra een goodiebag om mee naar huis te nemen met daarin o.a. een superhandig planningstool de Happy Family Weekplanner t.w.v. € 12,50.

En de zevende reden is dat je tot 30 juni een zeer aantrekkelijke vroegboekkorting krijgt.

Ja ik wil succesvol krachtige rituelen in mijn gezin inbedden 

Nog even alles op een rijtje.

Wat gaan we doen?

  • Je wensen en ideeën voor de tweede helft van dit jaar super helder krijgen
  • De basis leggen voor meer rust, structuur en plezier binnen je gezin, waardoor werk en gezin moeiteloos te combineren zullen zijn
  • Werken aan de grootste bottlenecks die je nu tegenhouden om te leven binnen jouw gezin t te organiseren zoals jij dat wilt
  • Kijken hoe jij “verloren” tijd en energie effectief kunt maken en gebruiken
  • De kracht van de groep (6 werkende ouders) gebruiken om goede work life choices te maken, elkaar aan te moedigen en te inspireren

Naast leren gaan we vooral ook DOEN. Met werkbladen, voorbeelden en visualisaties.

We gaan voor resultaat.

Je gaat met de 5 meest effectieve en verbindende gezinsrituelen naar huis en met jouw eigen set aan rituelen die helemaal is afgestemd op hoe jij wilt leven en werken. Je kunt ze meteen toepassen binnen jouw gezin, want ze kloppen na deze dag helemaal voor jou.

Bevestig nu je aanmelding en ik ga je leren hoe jij succesvol gezinsrituelen implementeert binnen jouw gezin.

Ja, ik wil gebruik maken van de vroegboekkorting en schrijf me daarom in voor de eendaagse training op 13 juli.

De vroegboekkorting vervalt over 2 dagen en er is echt maar plaats voor 8 vrouwen.

Laat een reactie achter