Succes en innerlijke rust creëer je door trouw te blijven aan jouw plan

Echt een lang weekend alleen weg daar heb je eigenlijk geen tijd voor laat staan en hele week. Je zou het wel willen, want je voelt ergens wel dat het echt tijd wordt om niet alleen de batterij weer op te laden, maar ook om weer even alles op een rijtje te zetten. En dan niet alleen in je hoofd, maar ook echt doorvoelen of wat je doet nog klopt vanuit je hart.

Het is er langzaam ingeslopen zo’n gevoel van ik red het allemaal nog wel. Het lukt, maar daar is ook bijna alles mee gezegd. Het plezier in wat je doet wordt minder en je merkt ook dat je qua stemming niet meer hetzelfde bent en daar baal je van.

Eigenlijk wil je dit keren, maar je ziet ook niet helemaal voor je hoe.

Het gekke is dat we meestal om ons beter te voelen eerst nog harder gaat werken – want die adrenaline maakt een hoop goed en geeft wel weer een feel good kick. Terwijl je onderbuik gevoel al een tijdje aangeeft dat echt even stilstaan bij alles wat er nu is een betere keuze zou zijn.

Toen je kinderen kreeg had je wel een beeld en een soort van plan. Maar in combinatie met het werk merk je toch dat bepaalde dingen niet meer gaan zoals je wilt. Het kost je te veel energie, je voelt weerstand, het gaat ten koste van je relatie en naar je kinderen toe ben je minder aandachtig dan je wilt zijn.

Je werk gaat op zich wel goed, maar als het meer in balans zou zijn met de rest van je leven dan zou je ook daar nog veel meer kunnen waarmaken en meer jezelf kunnen zijn. Niet door harder te werken, maar doordat je het weer veel meer laat aansluiten op wie jij bent en hoe jij wilt dat je leven eruitziet.

Er zit nu een oncontroleerbare rem op lijkt het wel. Dat vreet energie.

Alsof je soms met de handrem erop aan het voortbewegen bent en soms ook weer vol gas geeft. De dosering klopt niet. Je hebt niet helder welke snelheid nou goed zou zijn wanneer, zodat je thuis en in je werk effectief en gelukkig kunt zijn.

En dat snap ik als geen ander en zie het heel veel bij mijn (potentiële) klanten en met name bij vrouwen.

Steeds maar die verantwoordelijkheid voelen en nemen voor het reilen en zeilen binnen je gezin. Alles goed willen laten verlopen zonder af en toe ook even echt tijd voor jezelf te nemen.

Dat kende ik ook maar al te goed. Steeds alle zeilen bijzetten om het voor mijn gevoel goed te kunnen doen in mijn werk en thuis. Anders plannen, onderling afstemmen, beter organiseren.

Maar er bleef steeds iets hangen van maar waar blijf ik dan?

Nu heb ik de mazzel dat ik een tomeloze energie lijk te hebben, en altijd oplossingen zoek, een grote organisator van leuke dingen ben. En het dus ogenschijnlijk wel leuk en vol te houden is. Maar het heeft een gevaar in zich, en gelukkig heb ik dat tijdig onderkent!

En dat gevaar en alles wat ik daarover geleerd heb, in combinatie met de methodes, vaardigheden en rituelen om veel meer in flow te leven, afgestemd op wat klopt voor jou, en weten wanneer je moet bijsturen. Dat is wat ik jou kan leren.

En dan niet in een eindeloos lang traject. Daar heb je juist nu helemaal geen tijd voor.

Want, de vakantie staat al weer bijna voor de deur. Dus doen we het in 1 dag.

Simpelweg even

uit de hectiek,

de waan van alle dag achter je laten

een touch down

een pit stop om bij te tanken

de juiste voeding tot je nemen

echt goede keuzes maken

waar je helemaal achter staat

die je echt gaat doorvoeren

omdat je weet waarom ze zo waar zijn en kloppen voor jou.

Dat geeft zoveel innerlijke rust, energie en daadkracht. Dat zie ik steeds weer. Je gaat een mega sprong maken door 1 dag volledig focus op jou en je werk privé balans. Er zal een last van je schouders vallen en je zult merken dat je anders naar dingen gaat kijken en ze ook anders gaan ervaren.

Wil jij ook voor de start van de zomervakantie alles weer helder en op een rijtje hebben, zodat je heerlijk ontspannen weg kunt gaan?

Is dit waar je naar snakt? En durf je deze uitdaging aan? Het nu oppakken en met een gerust hart weer na de vakantie te beginnen. Omdat je weer echt weet hoe jij het wilt.

We gaan niet alleen intensief aan de slag. Ik zorg ook dat je uitgerust en opgeladen naar huis gaat.

Want, er wordt geweldige goed voor je gezorgd op een fantastisch mooie locatie (in het midden van het land). We gaan heerlijk eten en naar buiten, en weer voelen wat het betekent om weer trouw te zijn aan jezelf. We sluiten af met het invullen van jouw Work Life Succes plan en je zult precies weten welke resources je nodig hebt, met wie je wat gaat bespreken en wat je vooral gaat doen en laten.

Dat geeft jou rust en is de basis voor jouw succes. Thuis en in je werk.

Wacht niet tot de omstandigheden precies goed zijn. Tot je wat tijd vrij hebt kunnen maken. Tot het echt zover is dat het kan. Want, de ervaring leert dat als je zolang wacht, het vaak al te laat is.

Als jij je nu gebonden, gevangen of moe voelt dan is het nu de juiste tijd. Dan zorgt zo’n dag voor bevrijding. De VIP Work  Life Succes dag is een uitgelezen kans om anders te gaan kijken, te ontrafelen, af te stemmen en opnieuw je werk privé leven in te richten.

Deze maand heb ik nog ruimte voor twee VIP coachings dagen. Dus als je voelt dat je het NU wilt wacht dan niet meer te lang met boeken. Je krijgt een rijkelijk gevulde goodie bag mee, waar je in de zomervakantie mee aan de slag kan en van kunt genieten in alle rust en vol vertrouwen.

Dus geef mij 1 dag  en ik geef je er balans, rust en ruimte voor terug. Het zal voelen als een mini-retreat waar je opgeladen, vol energie en met laser focus vandaan komt.

PS

Wil je eerst nog met mij sparren of 1 VIP dag voor jou de meest geschikte vorm is. Plan dan een “Ontdek je bottleneck skype gesprek” in. Dat kan je zelf doen rechtstreeks in mijn agenda. Tijdens onze belafspraak hoor je ook meteen wanneer de eerstvolgende data zijn die ik beschikbaar heb.

Een VIP-dag is de meest exclusieve manier om met mij te werken. Speciaal op jou gericht. Doordat je 1 op 1 met me werkt, is je investering een stuk hoger dan voor mijn groepsprogramma. Maar je investering verdien je dubbel en dwars terug.

Laat een reactie achter