Even op adem komen en dan verder met laser focus

Ja ik blog de laatste weken veel. Dat realiseer ik me.

Maar is ook zoveel dat ik wil delen en heb te delen. Dus kun je me nu even niet bij benen, dan spijt me dat.

Ik kan je niet beloven dat ik weer helemaal terug ga naar mijn oude niveau van amper een blog per maand. Dat wil ik ook niet.

Waarom niet?

Dat is een niveau is waar ik niet meer wil zijn, waar ik niet meer hoor. Ik kon een hele tijd amper meer schrijven. Ik had ander (intern) werk te doen, andere dingen te verkennen, te ervaren en te helen. Mijn aandacht was ergens anders voor nodig. Ik had meer rust in te bouwen in mijn leven en ik koos er voor anders te gaan werken. Andere vormen, ander aanbod. Dat hebben jullie gemerkt.

Het was oké en het was nodig. Soms kan niet alles tegelijk in dezelfde intensiteit. Waarschijnlijk herken je dit wel.

En nu vloeien de woorden, zinnen, blogs weer uit mijn pen en dat is heerlijk. En ik voel en krijg dit bevestigd zelfs dat er een nieuw boek aan zit te komen … ;-).

Maar er is nog iets. 

Op dit niveau weet ik ook absoluut zeker dat ik het Unlimited Mums Stilte Retreat op 16 en 17 juni door wil laten gaan met 10 vrouwen. Het programma klopt en alles in mij zegt dat er echt 10 vrouwen zijn die deze life changing retreat mee willen maken.

Daar hebben we ruimte voor en die willen we ook bieden.

Daarom ga ik iets echt bizars doen. 

Want,  ik weet dat er een aantal vrouwen de datum al wel in hun agenda gereserveerd hebben.

Maar nog niet hebben beslist.

Ik weet dat het door een aantal van jullie al thuis overlegd is en dat het eigenlijk kan.

Maar nog niet hebben gekozen.

 

Wellicht helpt dit.

Want, ik weet ook dat sommige van jullie tegen de investering aan zitten te hikken.

Dat wil ik oplossen.

Nu meteen.

Ook al weet ik dat het de tweedaagse absoluut waard is.

Mijn missie is groter dan het me nu druk maak over geld en het financieren van het retreat.

Daarom heb ik de prijs van het retreat alleen gedurende dit weekend met 50% verlaagd.

En dat is echt te gek als je weet wat we allemaal in het weekend gaan doen, ervaren en beleven en hoe uitgerust, opgeladen en gefocust je weer naar huis gaat.

Met drie experts staan wij voor je klaar.

Het enige wat jij te doen hebt is nu voelen. Ja, ik wil erbij zijn en beslissen.

Dit is nu je kans. Gemakkelijker kan ik je het echt niet maken.

Ja ik wil erbij zijn!

En dan nog iets.

Ik heb van Mindfulness Trainer Marlous Klomp (en de Mindfulness expert tijdens het Umlimited Mums Stilte Retreat) een mini-meditatie toegestuurd gekregen.

Om gewoon vandaag of morgen even stil te staan bij jezelf. Even een paar minuten rust te nemen heb ik deze meditatie ingesloten speciaal voor moeders.

Even ademruimte puur voor jouzelf.

Eigenlijk is het ook meteen een super mooi voorproefje van wat je kunt verwachten op het Retreat. Marlous verzorgt het mindfulness deel en leidt je van je (te drukke) hoofd naar je hart. Om daar in rust de antwoorden voor jezelf te vinden op vragen die je hebt over jouw werk privé balans, jouw ambitie, jouw relatie met je (ex)partner en kind(eren).

Het gaat in de twee dagen allemaal de revue passeren om even weer in te tunen op jezelf, op het leven dat jij ambieert op wie jij bent.

Hoe vaak neem jij de rust om stil te staan bij waar je staat?

Het werk gaat door en het gezin ook. Er is veel te regelen en te organiseren en te doen.

Maar zorg jij daarin goed voor jezelf zodat jij er niet aan onderdoor gaat?

Neem jij voldoende ruimte om op adem te komen?

Iets wat in mijn ogen alle moeders dagelijks nodig hebben om in hun kracht te blijven staan. Om alle zorg, verantwoordelijkheden en liefde met aandacht te kunnen geven, te dragen en te ontvangen. Puur door aanwezig te zijn en af te stemmen op dat wat er op dit moment in jou en in jouw gezin leeft.

Meditatie – met of zonder Inner Balance trainer van Heartmath – die ik als standaard ritueel in mijn leven heb ingebouwd. Een van de rituelen die zorgt dat ik goed in mijn vel zit, goed met mijn energie om ga en ook afgestemd blijf op wat belangrijk is voor mij.

Dus kom even op adem met deze meditatie .

Mooi toepasselijk na mijn regenval aan mail ;-). Een kadootje om op adem te komen.

Dus neem even die 8 en halve minuten de tijd voor jezelf – want zo lang duurt de meditatie.

Daarna weet je ook vast en zeker of je bij de Unlimited Mums Stilte Retreat wilt zijn, als je dat nog niet had besloten nu je met 50% korting kunt gaan. Dit aanbod geldt tot zondagavond 11 juni tot 24:00 uur.

Fijn weekend verder!

Laat een reactie achter