Papa en mama: Superhelden in de week van de opvoeding

Papa en mama: Superhelden
Werken en opvoeden, hoe doe jij dat?

wvo_logo_roze1

Een drukke baan, de drukte thuis en ook nog ergens tijd voor jezelf vinden? Voor veel werkende vaders en moeders is het flink plannen, afstemmen, schipperen en combineren. Daarom verzorg ik twee inspirerende workshops tijdens de Week van de Opvoeding bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Hoorn

PERSBERICHT

Op donderdagavond 13 oktober om 19.30 uur organiseert CJG Hoorn in de Bibliotheek een workshop voor de werkende vaders en moeders in de gemeente Hoorn. Deze superhelden die graag alles goed willen doen. Die werk en opvoeden op een goede manier willen combineren, die naar een prettige balans zoeken.

Luister naar je hart
Opvoedspecialist en auteur Margriet Darwinkel verzorgt de workshop. Margriet is vooral bekend van haar boek Opvoeden vanuit het Hart. Ook is ze oprichter van Happy Family Life. Als bevlogen inspirator werkt ze graag mee aan het motiveren en enthousiasmeren van de werkende ‘superheld’ouders binnen gemeente Hoorn. Deelnemers aan de workshop ontdekken wat voor superheld ze zelf zijn of willen zijn. Ze leren hoe ze op hun eigen manier de balans kunnen vinden tussen werken en opvoeden. Opgeven kan via info@happyfamilylife.com

Margriet Darwinkel: “Echte helden luisteren naar hun hart, weten waarom ze dingen doen, vertrouwen op zichzelf. Ze weten waar ze naar toe willen én zorgen vooral ook goed voor zichzelf. Superouders realiseren zich dat ze samen mogen leren en groeien met hun kinderen en dat ze door te doen ervaren wat de juiste weg is.”

De landelijke Week van de Opvoeding (10-17 oktober) is voor het Centrum voor Jeugd en Gezin in Hoorn een mooi moment om leuke activiteiten te organiseren rond de thema’s ‘opvoeden vanuit je hart’, ‘gezonde voeding en bewegen’ en ‘alcoholpreventie’. CJG Hoorn heeft een aansprekend programma samengesteld met interessante lezingen, workshops, uitdeelacties, wedstrijden met prijzen, spelletjes en theater. Iedereen is van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Centrum voor Jeugd en Gezin
Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is een plek waar alle kinderen, jongeren, ouders en professionals uit Hoorn terechtkunnen met kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Dit kan door langs te komen op Maelsonstraat 11 of Betje Wolffplein 170, gratis te bellen naar 088-0100580, te mailen naar info@cjghoorn.nl of de site te bezoeken. Op www.cjghoorn.nl staat ook meer informatie over de activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding.

Laat een reactie achter