Opvoeden zonder stress met een gelukkig Hart

Dit Learning Adventure is een combinatie geworden van opvoeden vanuit het hart en het juk van geluk. Deze laatste impliceert dat we een continue druk ervaren omdat het we het “goed” willen doen en iets na streven dat we in de toekomst willen realiseren. Dat geeft een gevoel van stress terwijl we juist zo graag vanuit ons Hart in het nu willen leven op basis van wat we echt belangrijk vinden en wat er toe doet. In dit Learning Adventure “Opvoeden zonder stress met een gelukkig hart” gaan we daar mee aan de slag.

Ik maak gebruik van diverse accelerated learning methodes en technieken, waardoor wat je leert ook daadwerkelijk integreert en gaat toepassen. Bovendien wil ieder mens leren en groeien, want dat geeft voldoening en het verhoogt de geluksbeleving dus vandaar dat het echte Learning Adventures zijn geworden.

Dit is hoe eerdere cursisten de workshop hebben ervaren:

Ik heb deze workshop als bevrijdend ervaren. Een bewustwording van mijn waarden en wat ik echt belangrijk vindt in het leven en daardoor ook in de opvoeding van mijn kinderen. Een verrassende workshop met een voor mij emotionele ontlading en bevrijding.

De workshop heeft mij heel veel inzicht gegeven in hoe belangrijk mijn waarden voor mij zijn en dat ik ze zo uit het oog was verloren. De sfeer was heel prettig en rustgevend. Alles was heel goed verzorgd en dit draagt enorm bij aan de impact van de cursus en de motivatie om er verder mee aan de slag te gaan. Dank je wel voor deze mooie ervaring.

Nieuwsgierig  geworden en wil je deze techniek – en nog veel meer – leren over de rol van het hart en het kunnen leven vanuit een gelukkig hart? 

Je leert:

  • je te bevrijden van niet ondersteunende gedachtes
  • het belang van hartcoherentie (het in balans samenwerken van hoofd en hart) en hoe je dit kunt bereiken
  • de obstakels die je tegen komt in de opvoeding van je kind(eren) anders te ervaren
  • het belang van goede onderlinge hartcoherente communicatie binnen het gezin
  • ontspannings- en visualisatie technieken om in uitdagende situaties de ouder te kunnen blijven die je bent en wilt zijn
  • uit welke componenten geluk is opgebouwd en hoe dat is voor jou in de opvoeding van je kind en de relatie met jezelf.

Ik heb reuze zin in deze vernieuwde vorm, die energiek en vernieuwend is om duurzame resultaten te realiseren. Hij past bij mij en versterkt mijn gave om mensen in beweging te krijgen, te bevrijden, te inspireren en te vertrouwen op zichzelf om dagelijks te leven, werken en opvoeden met een gelukkig Hart.

Het  learning adventure vindt plaats op de unieke locatie Villa Pampahoeve in Hilversum. Op 1 juli beginnen we 10 uur en eindigen we om 16 uur. Je krijgt naast uiteraard koffie en thee een lekkere lunch en je kunt in de pauze heerlijk (samen) genieten en ervaringen uitwisselen in de grote tuin en het bos rondom de villa. Het is dus een dag voor jezelf, waar je inzichten krijgt over jezelf die de ontwikkeling van je kind ten goede komen. Geef je kind zichzelf door eerst te weten wie je zelf bent en hoe jij je opvoedingsmissie ziet.

 

Laat een reactie achter