Nooit geweten dat het zo werkt en kan, en toch is het zo

Hoe zorg jij ervoor dat je op je werk en binnen je gezin happy bent en floreert.

Je hebt een superleuke baan of een geweldig eigen bedrijf. In het werk kun je helemaal je ei kwijt en geef je alles wat je hebt, omdat het super gaaf is waar je aan werkt.

En toch knaagt er iets. 

De combinatie van werk en het runnen van een gezin valt je zwaarder dan je had gedacht. Niet eenvoudig om te erkennen, maar onderhuids zit dat je behoorlijk in de weg.

Het voelt niet relaxed, terwijl je zo bewust voor de combinatie van gezin en werk hebt gekozen, in de vorm waarvan je dacht dat deze goed bij jou zou passen.

Je ervaart echter steeds vaker dat je geen controle meer hebt, dat elke dag een volledig nieuwe dag lijkt, er niets vast staat en dat JIJ super flexibel moet zijn en bijna alles hebt op te vangen.

Misschien ben je parttime gaan werken of voor jezelf begonnen en nog steeds heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt, dat je achtervolgt door dat eeuwige schuldgevoel dat je te weinig met of voor je kinderen doet, dat je niet duidelijk werk en tijd voor het gezin, partner en jezelf kunt afbakenen, dat je bijna al je energie in je werk stopt en thuis niet meer gezellig en energiek kunt zijn.

Je wilt ook niet niet alles volledig in strakke, rigide structuren. Daar geloof je niet in.

Maar je verlangt wel ontzettend naar die rust en wendbaarheid binnen je gezin. Je wilt wel graag:

·     dagelijkse rituelen, systemen en afspraken

·     met een gerust hart “nee” durven zeggen en ook ruimte voor jezelf vrijmaken

·     je grenzen leren bewaken zonder het gevoel daar anderen tekort mee te doen.

·     een actieve moeder en partner zijn, die als ze thuis komt ook nog bruist van energie

En dit laatste omdat je weet dat werken je een leukere, zelfs betere moeder maakt. Je zou niet zonder je werk willen, want je ambitie en drive is hoog. Maar je weet ook heel zeker dat dit niet ten koste mag gaan van het genieten met kinderen en het houden van je partner. Je wilt intens genieten van beide, en zowel thuis als in je werk succesvol en gelukkig zijn.

Misschien denk je nu maar ik kan het niet zomaar veranderen en vernieuwen.

En toch kan dat!

Je kunt steeds andere keuzes maken, steeds vernieuwen en aansluiten bij wat je diep vanbinnen wilt. Maar daarvoor moet je wel even stilstaan, luisteren naar je hart en afstemmen, zodat je kunt voelen wat wezenlijk is voor jou en hoe je een passende vorm kunt vinden waardoor je thuis en op je werk gelukkig kunt zijn.

En dat wil ik graag met je doen! Want je hoeft niet te settelen en genoegen te nemen met compromissen. Daar heeft niemand wat aan.

Ik werkte zelf 15 jaar geleden in loondienst bij o.a. een grote zakelijk dienstverlener en een van de big 5 consultancy organisaties. En ik was ook expat vrouw en werk nu al bijna 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik kan wel zeggen dat ik alle facetten van moederschap heb gezien qua organisatie en combinatie met werk. En daar heb ik een unieke Work Life Succes methode uit ontwikkeld, die voor jou kan werken of je nu in loondienst bent of voor jezelf bent begonnen. De basisbeginselen zijn hetzelfde en deze wil ik heel graag met jou delen, waardoor jij kunt floreren op je werk en in je moederschap.

Op 13 juli heb ik nog plaats voor 6 werkende, ambitieuze moeders die heel graag in één dag een goed fundament onder hun gezin willen leggen, om maximaal te kunnen leven. Om zich een top moeder te kunnen voelen.

Een moeder die:

·     naast moederschap ook haar professionele ambities wil waarmaken.

·     haar missie wil leven, haar verlangens wil waarmaken

·     duidelijke rituelen binnen haar gezin en voor zichzelf heeft

·     succesvol en gelukkig wil zijn thuis en in het werk

Waarom zou je settlen en zoals veel werkende moeders vastlopen in de zwaarte van de combinatie van werk en gezin. Tot die groep wil jij toch niet (gaan) behoren?

Sterker nog ik geloof veel meer in het maximaal leven vanuit je kern, vanuit wie jij bent en dan is werk privé balans geen issue. Dan zijn het twee communicerende vaten die de basis vormen voor het leven zoals jij dat wilt.

Natuurlijk zijn er dingen die geregeld moeten worden, maar daarvoor creëer je rituelen, gewoontes en maak je gebruik van systemen. Heb je duidelijke afspraken met jezelf en met elkaar om intens gelukkig te kunnen leven en succesvol te zijn. Niet rigide, maar juist wendbaar. Maar vanuit duidelijke uitgangspunten en gebaseerd op hoe het goed is voor jou.

Ervaar en ontdek in een kleine groep gelijkgestemde de kracht van rituelen en het belang van even weer jezelf op die middenstip te zetten. In een dag leggen we de basis, het fundament, onder jouw ideale combinatie van werk en gezin. Gebaseerd op jouw waarden, op wie jij bent, op hoe jouw leven is.

Met wat je tijdens de dag leert kun je concreet aan de slag samen met je gezin. Want, je gaat naar huis met een Work Life Succes actieplan, je kent de 5 belangrijkste rituelen van een gelukkig en effectief gezin en hebt deze aangevuld met een set van rituelen en afspraken specifiek voor jou. Je gaat beslagen ten ijs weer naar huis, “verlicht” en vol energie.

Wil jij ook deze shift maken. Afstemmen op wie je werkelijk bent en jouw missie en verlangens.

Na deze dag is het niet meer sukkelen, niet meer steeds het gevoel hebben dat je òf op je werk òf thuis te kort schiet. Maar sta je stevig op je eigen fundament, waardoor je gemakkelijker work life choices keuzes maakt, je minder stress gaat ervaren en de ruimte en kracht voelt om de werkende, ambitieuze moeder te zijn die je bent.

De training wordt gehouden in Vreeland, een super mooie lokatie in het midden van het land (provincie Utrecht). Makkelijk aan te rijden, super rustgevend en gratis parkeren.

Je krijgt een heel goed gevulde goodiebag voor de vakantie mee naar huis!

Be there, don’t miss it!

One Life, live it FamilyWise

Ja ik ik schrijf me in en ben er 13 juli bij.

P. S.

Wil je liever 1 op 1 intensief een hele dag exclusief alleen met mij aan de slag. Dat kan ook tijdens een VIP Work Life Succes coachings dag. En alleen deze maand nog 3 executive luxe VIP dagen inclusief overnachting en volledige verzorging. Heb je interesse in deze laatste mail me dan snel via info@happyfamilylife.com of plan direct in mijn agenda een afspraak in via deze link dan gaan we ontdekken welke vorm het beste bij jou past.

Laat een reactie achter