Het ligt voor je neus en nog zie het niet…

Soms is het er allemaal en toch zie je het niet!

Vandaag werd ik me daar zelf weer even heel erg bewust van. Ik stond op en het voelde alsof ik van alles mis, nog niet weet, niet kan vinden, niet ……. Allemaal gemis.

Dingen die er niet zijn, niet kunnen, die ik niet weet. Ga zo maar door.

En dan vind je het ook niet. Daar ben ik me heel erg van bewust! Dat weet ik. Daar coach en train ik zelfs in.;-). Die mindset, het goed afgestemd zijn is alles bepalend.

Mooiste voorbeeld en ook meest simpele en overduidelijke (want er waren meer sinds ik opstond), was dat ik vanuit mijn kantoor – dat in mijn achtertuin is – terug mijn huis binnen liep om mijn bril te zoeken. Ik ga het hele huis door. Drie verdiepingen en kijk in sommige ruimtes wel twee keer. Ga uiteindelijk gefrustreerd en zonder bril – met al weer allerlei conclusies over mezelf in mijn hoofd – opnieuw het kantoor in en daar ligt mijn bril. Gewoon naast mijn computer!!!

En dat is het. Als je opstaat in een dergelijke stemming en je laat deze er de hele dag zijn, dan gaat er niets lukken. Dan ga je het niet vinden, dan krijg je niet voor elkaar wat je wil, dan stroomt het niet.

Wat ik dan wel weet is dat ik deze ervaring NU heb omdat ik iets te leren heb. Iets te doen of juist iets te laten heb. Iets wat ik niet gezien heb of waar ik nog steeds om heen loop.

En weet je.

Ik wist het meteen.

Want zo is het vaak ook.

Als je heel eerlijk bent weet je wat je uitstelt, niet oppakt, niet aangaat, niet loslaat, niet echt onder ogen durft te zien.

Het was zo duidelijk als wat!

Voor mij werd dit vandaag zo helder. Dat ik meteen besloten heb een aantal dingen echt te doen en af te ronden. Die staan dus op mijn lijstje van vandaag en ik voel nu al dat als ik deze dingen gedaan heb ik weer een mega sprong heb gemaakt. Ik kan me het nu al voorstellen hoe dat voelt, hoe dat is.

Hoe ik dat weet?

Omdat ik nadat ik als een kip zonder kop door mijn huis liep even mijn rust nam. Iets dat ik altijd doe voordat bij ons de ochtendspits begint, maar vandaag er bij ingeschoten was omdat ik de wekker niet had gehoord …… Dus dat was al inzicht 1. Mijn ochtendrituelen zijn zo belangrijk voor me om afgestemd de dag te beginnen. Rituelen die mijn dag maken.

Ik ging dus voelen wat er werkelijk was en welke informatie ik hieruit kon halen. Wat had ik niet gezien of willen zien of nog steeds opgepakt.

Wat heb ik te doen. Wat vraagt om aandacht nu?

Omdat dit voor mij zo natuurlijk is om te doen krijg ik de inzichten snel. Ik zet me er gemakkelijk open voor. Ik stem me er op af en dat maakt dat ik de juiste dingen doe. En het mooie is als het echt de juiste dingen zijn en ik de juiste keuzes heb gemaakt, ik dan ook door de hele dag heen als een soort van bevestiging dingen meemaak die bevestigen dat ik op het juiste spoor zit.

Dat is een heerlijk gevoel, maar daarvoor moet ik dan soms wel even weer met mijn neus op de feiten gedrukt worden zoals vandaag.

Maar hoe eenvoudig dit ook lijkt. Ik weet ook dat het inbouwen van rituelen en gewoontes niet gemakkelijk is om te doen. In de waan van alle dag in die rust komen lijkt een onmogelijke opgave. Misschien vind je het ook wel spannend om alleen te doen, omdat je niet weet wat je tegen gaat komen en hoe je daar mee om zou moeten gaan.

En dus blijf je zitten waar je zit en doorgaan op dezelfde manier.

Wat het ook is. En ik heb het gekend. Ik ben daar geweest. En ik ben veel leermeesters en coaches verder om het onder de knie te krijgen en het heeft me heel veel gebracht.

Dat gun ik jou ook!

Dus wil ik het jou gemakkelijker en eenvoudiger maken. Want, na mijn ervaring van vanochtend weet ik weer hoe belangrijk het is om afgestemd te zijn, om signalen op te pakken en te kiezen voor wat klopt en wat in het moment nodig is.

Je niet meer verliezen in de hectiek van alle dag en alle ballen in de lucht houden. Want, dat eist zijn tol, waardoor je soms amper nog weet wie jezelf bent en wat goed is voor jou en wat jij nodig hebt.

Als jij voelt dat je wilt leren afstemmen op wat klopt voor jou, op wat het leven jou wil geven en laten zien dan is het Unlimited Mums Stilte Retreat echt jouw ultieme kans.

En ik heb beloofd het je eenvoudig te maken. Dus doe ik vandaag een aanbod dat echt alleen vandaag geldig is tot 23:59 uur.

Ik weet na mijn eigen ervaring van vanochtend nog meer waarom ik dit tweedaagse retreat organiseer, en ook waarom ik de vroegboekkoring nog tot en met vrijdag geldig laat zijn.

Maar, ook waarom ik maximaal 4 vrouwen in aanmerking wil laten komen voor de combinatie van Retreat plus een Work Life Succes VIP coachingsuur na het retreat. Meteen aansluitend aan de lunch.

Omdat ik me kan voorstellen dat je na het retreat met alle inzichten die je hebt gekregen meteen concreet aan de slag wilt. De vertaalslag wil maken naar je gezin en werk. De keuzes verankeren en doorvoeren. Echt nog een slagje dieper gaan in het uitwerken. Waardoor je je nog meer empowered voelt en in je kracht kan gaan staan. Maar dan nu vanuit het juiste fundament, jouw kern, jouw zijn.

Zo’n VIP Coachingsuur is super effectief en vergroot de impact van het tweedaagse retreat. Dus vandaar dit speciale aanbod voor de vier vrouwen die zich vandaag nog aanmelden.

Het is zo krachtig en waardevol als je de rust weer in jezelf hebt gevonden en heel sterk verbonden bent met hoe jij het wilt, om dan door te gaan en te kunnen realiseren wat je wilt.

Als je je nu inschrijft voor het Unlimited Mums Stilte Retreat op 16 en 17 juni krijg je dus niet alleen de vroegboekkorting, maar ook een VIP coachingsuur (t.w.v. 197 euro) er gratis bij.

Nogmaals het geldt alleen voor de eerste vier vrouwen die zich vandaag nog inschrijven. Bij aankomst op het retreat plannen we de voor jou geschikte tijd in.

Je leven kan niet stuk als je eerst kiest voor het vinden jouw eigen geluk.  Neem de regie en kies wat jouw past.

PS

Wil je een hele dag een-op-een met mij aan de slag? In een dag tot de kern komen. Volledige aandacht voor jou en nog voor de zomer bij jou de doorbraak te creëren waar je naar verlangt en waardoor je meer geluk en succes kunt gaan ervaren. Dat kan ook in mijn Work Life Succes VIP Coachings dag. Step it Up en kies hier dan voor. Ik doe maar 4 VIP coachings per maand en wil je nog voor de zomervakantie boek dan snel hier jouw dag. Alles wat je voor die dag nodig hebt volgt dan per mail en we hebben nog een persoonlijke intake vooraf.

Laat een reactie achter