Is jouw plan weer verstoord?

Steeds weer die veranderingen, die aanpassingen. Er wordt veel van je gevraagd.

Altijd al in een gezin met opgroeiende kinderen, maar helemaal nu.

Denk je net dat ze weer naar school kunnen, want dat leek nu toch wel een ding wat zeker was. Is nu het weer – de heftige sneeuw en wind – de spelbreker.

Het plan dat je voor de komende week had gemaakt qua werk en gezin wordt wederom verstoord….

Voelt het voor jou ook zo? Dat er steeds dingen van buitenaf bepalen hoe het bij jou thuis reilt en zeilt? Dat je steeds mee hebt te manoeuvreren, waardoor alles wat je net bedacht had weer anders wordt?

Heb je daar ook last van?

Merk je dat het je zo langzamerhand uitput? Dat je niet meer goed zo weet hoe je het nu weer uitlegt aan de kinderen en thuis organiseert.

Thuis de plek waar meer dan ooit alles bij elkaar komt. Werk, school en gezin bijna niet uit elkaar te houden is.

Hoe zou het voor je zijn als thuis minder de rust zou worden verstoord van buitenaf.

Dat het helder is hoe je met elkaar omgaat, er een duidelijke overlegstructuur is, jullie routines, rituelen en afstem momenten hebben waardoor je steeds alles in goede banen kunt leiden.

En, dat bovendien dat je zelf weer weet en kunt voelen wat er voor jullie echt toe doet en dat je voor een groot deel onverstoorbaar je gezinsleven kunt leiden. Wat er ook gebeurt.

Het lijkt misschien een utopie, en toch heb je het buiten de deur houden van spelbrekers voor een groot deel zelf in de hand.

Wat daarvoor nodig is meer dan ooit weten waar je voor staat,

Weten hoe het voor jou klopt en uitvoerbaar is. Dat je minder druk voelt van anderen die steeds de regels veranderen. Dat je niet meer het gevoel hebt dat je maar mee gaat met de stroom.

Zelf in elk geval geen spelbreker wilt zijn, maar van binnenuit weer kunnen voelen hoe het thuis bij jou hoort te zijn. Hoe het weer klopt. Hoe gezin en werk en school goed gestroomlijnd kunnen zijn. Iedereen daarbinnen de spelregels begrijpt en weet hoe het samenzijn niet wordt verstoord, maar verstevigd. Zorgt dat jullie in alles wat er is blij en in vertrouwen samen kunnen leven.

Donderdag aanstaande geef ik een online training:

Van minder regeldruk naar gezinsgeluk; de 4 keuzes die jouw werk privé balans drastisch gaan veranderen.

Dus, wil jij ook niet langer iemand zijn die je niet bent?

Je niet steeds in allerlei bochten wringend, alle ballen in de lucht houdend, je schuldig voelend en steeds te veel van jezelf vragen. Geen speelbal zijn door de steeds veranderende omstandigheden, invloeden van buitenaf.

Geen spelbreker zijn, maar een spelverdeler, een aanvoerder?

Wat je wilt is:

  • puur en zuiver zijn in je moederschap en eerlijk zijn in je werk.
  • meer kunnen genieten met je aandacht in het nu en voor wat er nu is
  • de basis leren leggen voor en leven in overvloed in termen van aandacht, tijd en geld.
  • weten hoe je dan leeft en de dingen thuis en in je werk organiseert.

In deze online training maak je kennis met de 4 keuzes die jouw bestaande denk en gedragspatronen doorbreken, waardoor jij in een nieuwe flow en je gezin weer in balans komt.

Wanneer ben ik live en leer ik je de spelregels van dit nieuwetijds spel? Op donderdag om 20 uur. Geef je op via deze link en je ontvangt de inloggegevens om er donderdag live bij te kunnen zijn.

Je sneeuwt nu bijna zelf onder in de combinatie van werk en gezin, en school …. waardoor je thuis en ook in je werk niet volledig tot je recht komt. We gaan er liefdevol met de bezem door heen om weer helder te kunnen zien en duidelijk te kunnen zijn.

Laat je niet langer ondersneeuwen en leer donderdag hoe je nog steeds ook zelf spelregels kunt bepalen en minder verstoorbaar wordt door invloeden van buitenaf.

Geef je hier op en ik zie je donderdag. Leuk! We starten om 20 uur.

Laat een reactie achter