Goede voornemens of ACTIE!

Het eind of het begin van het jaar is altijd zo’n moment dat je even terugblikt naar het afgelopen jaar en goede voornemens maakt voor het nieuwe jaar. Maar als ik je nu vertel dat de meeste nieuwe goede voornemens in de loop van januari al niet meer on top of mind zitten, dan is het tijd voor iets anders dan goede voornemens en dat is gewoon ACTIE!

Voor wie al in het bezit is van de Happy Family Organizer betekent dit samen aan de slag met de eerste twee hoofdstukken “Waar staan wij voor” en “Onze doelen”. Maar daar blijft het niet bij! Formuleer meteen ook wat je dan voor acties gaat ondernemen om dat wat jullie als gezin willen ook daadwerkelijk te gaan realiseren. En, houd elkaar scherp door deze actiepunten steeds terug te laten komen tijdens jullie familie beraad. Het bereiken van doelen begint met ze te formuleren, maar vooral ook door ze doorleven alsof je ze al bereikt hebt en ze steeds weer voor je te zien. Dit geeft een enorm gevoel van geluk en blijdschap!

Heb je de Happy Family Organizer nog niet, dan kun je deze NU hier bestellen en samen met je gezin aan de slag gaan. Je zult ervaren dat de geluksbeleving binnen je gezin vergroot, omdat jullie echt de dingen gaan doen die jullie belangrijk vinden en de focus daarop te houden. De Organizer helpt jullie daarbij en zorgt dat jullie steeds op koers blijven. En dat wil je toch graag!

Aanvullend op de Organizer is de Happy Family Weekplanner, die je op het prikbord of de koelkast kunt hangen om goed overzicht te houden.

Voor nu wil ik jullie alle goeds wensen voor 2010! Ik gun jullie het gezinsleven dat jullie jezelf wensen, want dan is ook mijn missie geslaagd en dat maakt mij blij.

Margriet

P.S.

En laat nog eens zien wat jullie gemaakt hebben (collage) of schrijf naar ons hoe je met de Organizer en weekplanner werkt en wat voor effect dit heeft op de balans en de geluksbeleving binnen jullie gezin. Dat is ook inspirerend voor andere ouders!

Laat een reactie achter