Eindejaars aanbieding

Elke keer horen we weer wat is dat toch een super leuk en praktisch boekje! En dan hebben we het over het Kinderzin Schouderklopjes beloningsboekje.

Om nog meer ouders en kinderen er samen en voordelig mee te kunnen laten werken, hebben we een speciale eindejaars actie.

Als je het boekje plus bijbehorende Het-Gaat-Me-Lukken-Kaart voor 31 december a.s. bestelt, krijg je maar liefst 40% korting.

www.happyfamilylife.com/producten

Nog even voor wie is het beloningsboekje leuk? Voor ouders die hun kinderen op een verantwoorde, toch speelse manier willen belonen. Een boekje vol met 16 vrolijk geillustreerde beloningskaarten – waarvan enkele als ansichtkaart om op te sturen naar degene met wie je de beloning gaat doen, agenda stickertjes en een overzichtje om bij te houden wie welke beloning heeft verdiend.

Nieuwsgierig ….?

Kijk snel op de uitgebreide product beschrijving en bestel het boekje met 40% korting.

www.happyfamilylife.com/producten/schouderklopje

Heb je een winkel of kinder- of gezinspraktijk bestel dan de leuke display met 10 beloningsboekjes erin. Leuk voor op de toonbank of op je boekentafel. Stuur hiervoor een mail naar info@happyfamilylife.com en we maken de bestelling in orde.

Laat een reactie achter