Lekker en verantwoord koken voor je gezin met Vardit Kohn

Je wilt met je gezin wel anders gaan eten, maar je weet eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. Er wordt zoveel geschreven en gezegd over wat gezond en verantwoord is. Maar hoe pas je dat toe binnen je gezin. En, je wilt uiteraard graag dat het nieuwe eten er ook nog aantrekkelijk uit ziet, waardoor de kinderen lekker aan tafel zitten te smullen.

Happy Family Life heeft Vardit Kohn voedingsdeskundige en auteur van “Koken met Kleur” en “Snoepgoed” bereid gevonden om een kook workshops te organiseren speciaal voor moeders, die de stap durven te wagen en willen leren hoe het gemakkelijk anders kan.

Op 15 februari is de eerste kook workshop in Bussum, waarin je leert hoe je jouw gezin gezonder en meer natuurlijk kunt laten eten. Bovendien heb je de kans om een voedingsdeskundige alle vragen te stellen, die je hebt rondom gezond eten met het gezin. Je krijgt alle antwoorden! Het beloofd een gezellige avond te worden met een lekker glas wijn in een sfeertje van een heerlijke avondje uit met meiden. Zorg dat je lekkere trek hebt, want er is veel om te proeven. Alle gerechten zijn snel, lekker en voedzaam. Ze zijn met zorg uitgezocht en worden ter plekke voor ons klaar gemaakt. Je mag alle gerechten en nieuwe ingrediënten proberen en krijgt ze allemaal in een leuk recepten boekje mee naar huis.


Dus, kom naar deze gezellige avond waarop je heerlijk zult genieten en bovendien alles te weten komt van gezond en lekker eten voor het hele gezin.

Schrijf je zo snel mogelijk in want er zijn slechts nog enkele plaatsen. Deelname aan de avond kost 75 euro en daarvoor krijg je heerlijk te eten, duidelijk te zien hoe je de gerechten klaar maakt, heb je een super gezellige avond en bovendien krijg je alle recepten mee naar huis om snel mee aan de slag te gaan.

Vardit en ik verheugen ons op deze avond en zien jouw inschrijving graag tegemoet!

Stuur een z.s.m. email naar info@happyfamilylife.com om jouw inschrijving te garanderen.

Laat een reactie achter