Dag van de waardering

Gisteren was het de “dag van de waardering” binnen het initiatief Seven Days of Inspiration. Zelf heb ik – samen met een collega – in dit kader een training gegeven aan jonge medewerkers van bij RDW. Wat een inspirerende groep mensen en wat een energie. We hebben het gehad over waarden en de relatie met eigenwaarde en je unieke waarde laten zien binnen de organisatie. Het was een fascinerend proces rondom waarderen van jezelf en hoe dit tot uiting komt in je werk en wie je daar bent.

Dit filmpje wil ik jullie niet onthouden in het kader van waardering, en ik wil mijn waardering uitspreken naar al mijn klanten, leden van de nieuwsbrief en collega’s waar ik altijd met veel plezier mee samen werk.

Mocht je ook eens met je team of afdeling een dag bezig willen zijn met waardering en hoe je jouw waarden leeft en hoe jouw eigenwaarde tot uitdrukking komt in je werk en binnen je gezin. Neem dan contact op. Wij organiseren graag een dag voor jou en je team of afdeling.

Hartelijke groet,

Laat een reactie achter