Be the Unlimited YOU op 4 juli

 

Vind je het soms lastig om je leven thuis met veel liefde te leven en tegelijkertijd op je werk vanuit je passie te blijven werken? Om de juiste balans te vinden om je echt gelukkig te voelen? Als Crave onderneemster deel ik graag eenvoudige maar zeer effectieve hartfocus technieken met je en laat ik je diverse life management oefeningen ervaren, om je op te laden en te versterken met dat gevoel van geluk en voldoening.

Be the Unlimited You helpt je om die hogere geluksbeleving te voelen door van binnen uit te bewegen en jezelf (weer) te verbinden met jouw gevoel van bijdrage en je levensdoel. De voordelen zijn fantastisch voor jou en de mensen om je heen. Zoals bijvoorbeeld het ervaren van een grotere veerkracht, minder stress, hogere effectiviteit, en niet te vergeten een hogere geluksbeleving en gevoel van verbondenheid.

De workshop is een van de events voor de vrouwelijke onderneemsters van Crave Amsterdam, maar staat ook open voor jou als je geïnteresseerd bent om je geluksbeleving te verhogen en in verbinding met je hart te leven. De workshop vindt plaats in de Amsteltafel in Ouderkerk aan de Amstel. (www.deamsteltafel.com/route).

Schrijf je in door een email te sturen naar: info@happyfamilylife.com

 

Laat een reactie achter