Kun jij jezelf zijn en blijven in je relatie?

Ineens werd me iets duidelijk deze week over mijn programma “Gelukt in de Liefde”. Ik ben trots! Waarop? Dat ik afgelopen zondag de marathon van New York heb gelopen. Wat een energie kreeg ik ondanks de zware inspanning. Ik werd gedragen door het publiek naar de finish toe en heb me nog nooit zo massaal gesteund gevoeld.

Nu vraag je je misschien af wat de marathon lopen een nou met “Gelukt in de Liefde” te maken heeft. Nou voor mij alles!

Van mijn inmiddels ex-partner mocht ik nooit een marathon lopen. Er werd zelfs gedreigd met scheiding als ik het zou doen.

Belachelijk denk je misschien, en dat was het misschien ook wel. En toch zul je verbaasd staan hoe vaak in relaties we gaan dreigen met iets doen of iets niet meer doen. Waarom? Omdat we de ander graag in beweging willen krijgen, laten zien hoe belangrijk iets is of dat we ons zorgen maken over de ander.

In mijn geval was de positieve intentie wel duidelijk: marathon rennen is niet altijd goed voor je lijf en gezondheid. Maar, de manier waarop dit duidelijk werd gemaakt ging helemaal voorbij aan mijn diepste wens om mezelf fysiek ooit eens zo uit te dagen en de mooiste en leukste marathon van de wereld te lopen.

memedaille marathon NY

Wel nu. Dat heb ik inmiddels gedaan.

Mijn verlangen is ingelost. Mijn ex-partner was er bij om mij, de kinderen en mijn huidige partner uit te zwaaien op Schiphol vorige week. En, ik kreeg de dag van te voren zelfs nog een bemoedigende mail. Maar, hoe jammer is het dat wij er tijdens onze relatie niet in geslaagd zijn om:

 

  • onze diepste behoeften en intenties te (h)erkennen,
  • elkaar te steunen in het realiseren van verlangens
  • er openhartig en positief over te communiceren
  • elkaar naar grotere hoogte en prestaties te dragen in de relatie (zoals het publiek langs de kant in NY met mij deed)

Daar zit ook mijn persoonlijke motivatie om de tweedaagse “gelukt in de liefde” voor jullie te organiseren.

Hoe verdrietig is het als je elkaar niet meer vindt, elkaar door de irritaties die ontstaan niet meer kunt zien zoals je bent, en je langzaam voelt elkaar te verliezen.

Achteraf kan ik een aantal zaken rondom mijn vorige relatie heel goed verklaren. Maar hoe fijn zou het geweest zijn, als wij elkaar eerder weer hadden gevonden en het lef hadden gehad de uitdaging aan te gaan om elkaar op het diepste niveau weer te ontmoeten. Het niveau van onvoorwaardelijke liefde “no matter what”.

En dat gun ik jullie ook!

Als je merkt dat er barstjes in jullie relatie ontstaan, je het steeds lastiger vindt om duidelijk te maken hoe belangrijk iets voor je is, en er een negatieve spiraal ontstaat terwijl je weet dat je van elkaar houdt en echt het beste met elkaar voor hebt. Dan komt deze tweedaagse voor jullie op het juiste moment.

Er zijn nog een paar plaatsen voor stellen die het samen aandurven weer op zoek te gaan naar die oorspronkelijke vonk, die elkaar over de streep durven te trekken en die gaan voor een duurzame, gepassioneerde relatie waarin je allebei jezelf kunt zijn en toch in verbondenheid te leven.

Dat gaan Jeroen en ik je tijdens de tweedaagse “Gelukt in de Liefde“ je leren aan de hand van 5 rituelen en nog veel meer. Op een waanzinnig inspirerende lokatie met nog ander stellen, die het net zoals jullie aandurven. Die op zoek gaan naar die manier van communiceren en samen leven, waardoor je elkaar vindt en in verbinding blijft.

Ik ging “alleen” over die streep in New York. Wat een ervaring en overwinning op mezelf.

Ik deed wat ik al zo lang wilde doen: het rennen van de marathon in New York.

En hoe blij ik nu ook ben in mijn nieuwe relatie, het niet in staat geweest zijn mijn echte verlangens duidelijk te maken en tijdig om kunnen buigen blijft diep van binnen een wond die langzaam heelt.

Ik ben trots op mezelf. En hoe trots kunnen jullie zijn op als je samen de uitdaging aangaat en over de streep gaat om je huidige relatie weer op te stoken en laten vonken van verlangen.

Misschien twijfel je of het iets voor jou is. Dat kan. Maar als je ergens voelt dat je meer plezier in je relatie wilt ervaren, meer jezelf wilt kunnen zijn in je relatie of als je meer man en vrouw wilt zijn, dan zou ik de tijd vrijmaken en komen. Tot en met zondag ontvang je nog € 100 korting op de totaalprijs. Ga snel naar de inschrijf- en informatie pagina: Gelukt in de Liefde”

Jeroen en ik zijn er klaar voor!

Heb je nog persoonlijke vragen – wat wij ons best kunnen voorstellen – bel dan Jeroen of mij.

Wij nemen hier graag de tijd voor.

Laat een reactie achter