De Happy Family Life nieuwjaarswens

Ik hoop dat je het komende jaar veel goede gevoelens zult krijgen, of beter nog dat je zelf verantwoordelijkheid neemt om je goed en gelukkig te voelen. Ik hoop dat je goede beslissingen neemt voor de toekomst. Bovenal hoop ik dat het niet alleen met jou goed gaat, maar dat je tegelijkertijd ook in staat bent om al het goede dat jij tegenkomt door te geven en te delen met je partner en kind(eren) of met je eventuele ex, en met dierbare vrienden en familieleden en anderen waarmee je samen eigenlijk een grote familie vormt. Want, daar gaan we naar toe of zo is het eigenlijk al. Het begrip familie is tegenwoordig veel breder dan “vroeger”. We vertrouwen onze kinderen aan veel mensen toe en veel mensen maken deel uit van onze inner circle, waardoor wij het (gezins)leven kunnen leiden dat we willen. En het is goed om te zorgen voor deze eigen kring, want als iedereen let op hetgeen dichtbij is dan is er meer vertrouwen en geluk.

Verder wens ik dat je groots mag dromen in 2011. Dat je beperkende overtuigingen los laat, dat je durft te vertrouwen op jezelf en anderen en dat je je durft te verbinden met je hart en wat wezenlijk is voor jou.

Mijn wens voor jou is dat je je omgeving, maar bovenal jezelf in 2011 verbaast. Niet omdat je meteen alles wat je wilt bereiken ook bereikt, maar omdat je zo’n grote stap richting je grote droom gemaakt hebt. En ik wens dat je niet alleen feest viert wanneer je een doel bereikt hebt, maar dat je ook geniet van het leven tijdens de ontdekkingsreis. Dat je ontspanning, plezier, vreugde, blijdschap, vrolijkheid en zelfvertrouwen vindt of vergroot.

Tenslotte hoop ik dat je verlicht raakt. Niet dat er opeens een spiritueel lampje in je gaat gloeien, maar dat je het leven lichter neemt en als luchtiger ervaart. Dat je je beseft dat het geluk er nu al is en niet iets is dat je pas vindt als ….. Vul het zelf maar in. Koester en waardeer wat er nu al is en blijf jezelf ontwikkelen en leer samen met je gezin en familie in verbinding met elkaar. Groei geeft voldoening en een gevoel van geluk.

Kortom, ik wens jou een happy en familywise 2011!

Laat een reactie achter