Wensharten en hartenwensen

Patricia Ritsema van Eck van Mijn blijde Hart en ik hebben een digitaal kerstcadeautje gemaakt voor alle bezoekers van onze websites. Het is een kleine handleiding voor het maken van wensharten en hartenwensen in hartvorm, die je vervolgens kunt gebruiken om je kerstboom mee te versieren. Heerlijk toch, zo’n boom gevuld met harten uit het hart!

 

Download Instructies

[drain file 39 show]

Klik op de download link hierboven. Als hierom gevraagd wordt, kies dan voor ‘Bestand Opslaan’ en bewaar de PDF op een plek waar je deze makkelijk terug kunt vinden. Zodra het downloaden is voltooid, kun je de PDF openen door te dubbelklikken op de bestandsnaam.

Klik op deze link om het bestand direct af te drukken: wensharten en hartenwensen afdrukken. Klik op het print icoontje bovenaan de pagina (hierbij druk je één pagina per keer af!).

Geef het vooral door!

Om met deze wensharten en hartenwensen aan de slag te gaan, is het niet nodig om eerst je emailadres aan me te geven. Je mag het hebben en je mag het ook weggeven zonder dat we hier iets voor terugvragen. Ik heb wel een pagina benut voor een korte boodschap van de sponsors van dit document, te weten Patricia en ikzelf. Het betreft een advertentie voor onze boeken: Mijn blijde Hart en Opvoeden vanuit het Hart met een leuke aanbieding wanneer je beide boeken ineens besteld…

1 reactie op “Wensharten en hartenwensen”

Laat een reactie achter