Happy Family Life in Craves

Met trots kan ik zeggen dat ik met mijn bedrijf Happy Family Life in het eerste Crave Amsterdam boek sta. De unieke cityguide over vrouwelijk ondernemerschap. Een inspirerend boek met meer dan 150 vrouwelijke ondernemers, die de moeite waard zijn om te leren kennen. Lees over mijn en hun persoonlijke drijfveren en passie bij het runnen van het  bedrijf. Het is voorzien van sprankelende portretten en detailfoto’s van de producten en/of diensten.

Nieuwsgierig? Leuk om te weten wie mijn rolmodellen zijn of wat mijn passie is? Je kunt het boek met 10% korting bestellen bij Happy Family Life door een mailtje te sturen naar: info@happyfamilylife.com.

Zo ziet het boek er uit: klik hier


Echt inspirerend om te lezen en vrouwelijke ondernemers een Hart onder de riem te steken.

Laat een reactie achter