Family Dynamics &

de Happy Family Organizer

Plan wat je belangrijk vindt en doe wat je gepland hebt!

organizer-246x300

Creëer stapsgewijs jouw Happy Family Lifestyle met deze eenvoudige aanpak. Ervaar meer rust, ruimte en geluk binnen jouw gezin. Manifesteer een succesvol en gelukkig (gezins)leven vol vertrouwen en zonder schuldgevoel.

Herken je dit?

Je hebt een baan (of bedrijf) waarin je veel moet regelen en organiseren

Maar thuis lijkt het of je het niet voor elkaar krijgt terwijl je echt wel wat gewend bent.

Thuis gaat het allemaal zo moeizaam.

Jij bent de organisator, je hebt ervaring en weet goed wat je doet. En toch lukt het niet om je plek in te nemen in je gezin. 

Het is lastig om met mijn partner concreet de taakverdeling bespreekbaar te maken

Terwijl we toch over het algemeen echt wel goed op één lijn liggen. 

We hebben wel een planner en een gezinsagenda, maar het werkt nog niet zoals ik wil

Ik mis gewoon een raamwerk of een methode waardoor ik alles ook durf te organiseren zoals ik wil.

Ik mis het plezier in ons gezin!

We doen genoeg leuke dingen en hebben het ook wel leuk samen, maar het lijkt wel of het plezier ook gemanaged moet worden.

Ik vind het moeilijk om mijn werk los te laten als ik thuis kom

Het is ook zo druk en ik heb best veel verantwoordelijkheden, maar ik vind het gewoon echt leuk wat ik doe, maar is vaak teveel.

Soms voel ik me schuldig

 Als ik kribbig reageer vanwege iets in mijn werk of omdat het allemaal even teveel is geworden, voel ik me schuldig naar mijn gezin.

Doe ik het dan nergens meer goed?

Soms lijkt het wel dat hoe harder ik mijn best doe, hoe minder er lukt. Ik ben zelf niet meer tevreden, op mijn werk en thuis lopen dan dingen mis. 

Wat als het inderdaad anders kan?

Wat als je met een paar eenvoudige tools en begeleiding weer wél die moeder kunt zijn die je heel graag wilt zijn. 

Family Dynamics

Family Dynamics geeft je houvast en het vertrouwen om samen te kunnen groeien en te blijven focussen op verbinding en geluk binnen je gezin. En zorgt tegelijkertijd voor een goede aansluiting op jouw ambities in je werk en op wat je wilt met de familie en vrienden. Kortom, op de wereld om je heen.

Family Dynamics bevat een eenvoudig gezinsorganisatie raamwerk waarmee je in no time een ijzersterke basis legt vanuit waar je kunt groeien, ontwikkelen, overleggen, structureren en dromen kunt waarmaken. Je ontwikkelt een duidelijke visie op jullie gezinsleven. 

Jullie blijven staan voor wat echt belangrijk is en doen wat nodig is om als gezin wendbaar en gefocust te blijven.

Het gezin in het middelpunt - Family First.

We beginnen bij de basis en gaan terug naar wat jullie als gezin belangrijk vinden, welke waarden jullie na willen leven en wat voor gezin jullie willen zijn. Van daaruit werken we naar een duidelijke gezinsmissie en welke rituelen, tradities en principes daarbij horen.

Waarom?

Omdat je vanuit deze basis wendbaar bent en je gezinsdoelen kunt bereiken en het vertrouwen krijgt om jouw leven zodanig in te richten dat je thuis en in je werk succesvol en gelukkig kunt zijn.

247 euro (ex btw)

Family Dynamics Programma inclusief de Happy Family organizer t.w.v. 77 euro

Het programma

Het programma is gebaseerd op drie uitgangspunten:

Ontrafelen en opsplitsen van een complex gezinssysteem naar een simpel transparante leefwijze met een goede overlegstructuur, en overzichtelijke taken en verantwoordelijkheden en een continue proces van verbetering en reflectie om zo te groeien in geluk en blij te zijn met wat is.

family dynamics (10)
family dynamics (9)
family dynamics (2)
family dynamics (3)
family dynamics (4)
family dynamics (5)
family dynamics (6)
family dynamics (7)

Je krijgt

  • 8 video lessen
  • 8 werkbladen
  • maandelijks Q&A webinar
  • besloten Facebook groep
  • gratis e-book "Ontdek in 3 stappen jouw ideale Happy Family Week". 
  • En natuurlijk de Happy Family Organizer!

En drie maanden lang kun je jouw vragen stellen, zodat je echt jouw gewenste lifestyle implementeert.

DE ORGANIZER

In ieder druk gezinsleven schiet het er wel eens bij in: een goed gesprek met elkaar, een overzicht van wie, wat, waar, wanneer is of een gezamenlijke avondmaaltijd…

Met behulp van de Happy Family Organizer gaat dit je voortaan lukken. De Organizer is een super handig hulpmiddel waarmee je de activiteiten, de rituelen en doelen van alle gezinsleden makkelijk kunt plannen en op elkaar af kunt stemmen.

De Happy Family Dynamics methode zorgt er voor dat je alles overzichtelijk krijgt maar ook echt wendbaar bent als gezin en weet hoe je op elkaar in kunt inspelen, rekenen en bouwen.

margriet signature img

Zo creëer je een gezin in balans en blijft er veel meer tijd over voor iedereen om te genieten; van leuke dingen en van elkaar! Bovendien stelt het je in staat je gezinsdoelen te behalen en je gezinsmissie te leven.

Wat levert deze cursus je op?

Door het toepassen van de Family Dynamics raamwerk kun je ook doelbewust kennis en vaardigheden overbrengen of jullie waarden voorleven en uitdragen.

Je kunt je kinderen inspireren en vooral zelf het voorbeeld zijn van het leven dat je jouw kind(eren) gunt.

Wat je jouw kinderen biedt:

  • structuur (bijvoorbeeld zorgen voor rituelen, tradities en overlegstructuur, en consistent handelen);
  • overdracht van kennis en het bijbrengen van waarden en normen (bijvoorbeeld uitleg en informatie geven, eigen verantwoordelijkheid stimuleren)

Het mooie van de methode is dat jezelf bepaalt hoe je het in jouw gezin wilt toepassen. Het is niet regide, maar aan te passen aan wat bij jou en je gezin past.

Happy Family Highlights Kalender 2018

BONUS

De gloednieuwe Happy Family Highlights kalender 2018.

Een unieke manier om je gezinsdoelstellingen te noteren, belangrijke data op te schrijven en achteraf de belangrijke momenten te onthouden.

We stappen vaak zo snel over de leuke momenten heen en laten ons leiden door alle ‘moetjes’ of de zorgen die we op dat moment hebben.

Koester de tijd samen en alle magische momenten die je samen beleeft! Noteer ze op deze kalender om je er elke dag aan te herinneren.

“Enjoy the little things in life, because one day you will look back and realize those were the BIG things.”

247 euro (ex btw)

Family Dynamics Programma inclusief de Happy Family organizer t.w.v. 77 euro

Lieve hard werkende moeder, dit is echt iets voor jou!

Als moeder heb je vaak de rol van regisseur binnen het gezin. Dat is eigenlijk een heerlijke rol als je niet alles op je hals haalt en steeds denkt dat je alles zelf hoeft te doen. 

Dus dit programma is niet voor perfectionistische moeders die denken dat ze alles beter kunnen en overal de controle over willen houden. 

Het is juist voor die moeders die voelen dat het beter kan, ze het leren plannen, afstemmen en organiseren een heel belangrijke competentie vinden die ze haar kind(eren) wil leren en voorleven.

Voor de moeder die wil afrekenen met dat constant knagende schuldgevoel

Voor de moeder die wel de regie wil houden, maar nu even niet weet hoe ze dat voor elkaar krijgt.

Voor de moeder die goed voor zichzelf wil zorgen en voldoende ontspanning wil krijgen, omdat ze dan geduldiger en meer consequent beschikbaar kan zijn voor hun kind(eren).

 

Onthoud alsjeblieft dit: geen enkele moeder is perfect en je leert met vallen & opstaan en eerlijkheid & openheid naar elkaar toe. 

Hi, ik ben Margriet Darwinkel

Ik wil dat je later trots bent op hoe je jouw kinderen hebt opgevoed en op wat je qua werk hebt nagelaten in deze wereld.

Ik weet dat je een missie hebt in je werk, die je ook echt wilt waarmaken. Dat je daarnaast je kinderen wilt inspireren om op te kunnen groeien tot wie ze werkelijk zijn.

Ik help jou door je te laten zijn wie je bent en je te leren grenzeloos te leven. Je krijgt strategieën, hulpmiddelen en systemen die horen bij jou.

Met als gevolg dat je succesvol en GELUK(t) bent thuis en in je werk, tijdswinst behaald en meer overvloed zult hebben in je leven.

It’s Your life, so let’s get real.

signature-margriet
overmij (1)