REAL mom transformatie speldag

197,00

Next Level Dag
10:00 – 16:00 uur

Dé training voor de moeder die wil leren hoe ze door puur zichzelf te zijn gelukkig en succesvol wordt thuis en in haar werk.

Bestel nu je ticket voor € 197,- excl. BTW

Plaats: Hilversum

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

De Unlimited Mums Next Level dag is dè training voor de moeder die bewust richting wil geven aan haar leven en die wil ervaren hoe ze de regie terug kan nemen, om zich vrij en van betekenis te voelen. Om echt de moeder te zijn die ze is:de REAL MOM.

Een moeder die er voor kiest om te zijn wie ze werkelijk is en die haar ambities in het werk kloppend wil laten zijn met haar missie in haar leven.

Je speelt samen met maximaal 7 andere moeders het spel en op de dag ontdek je wezenlijke aspecten van jezelf. Je leert over en word je bewust van:

  • jouw unieke Unlimited Mum moederprofiel
  • de 8 pijlers van een gelukkig en effectief en succesvol gezin
  • het van beeld van hoe je wilt leven
  • wat je nu nog tegenhoudt om dit te realiseren
  • wat jou de doorbraak aan overvloed, energie en plezier oplevert
  • wat je hebt te doen om jouw doelen te bereiken en je de regisseur van je leven te voelen
  • wat je nodig hebt om je vrij te voelen te zijn wie je bent.

De hele dag werk je de basis van jouw persoonlijke Work Life Succes Actie plan.

Aan het eind van de dag heb je een goed doorvoeld en realistisch basisplan voor jou als ambitieuze moeder in de combinatie van werk en gezin.

Je bent weer in verbinding met jouw kern, jouw innerlijke kracht en voelt wat voor jou belangrijk is, waardoor je gemakkelijker belangrijke work life beslissingen neemt en geïnspireerde acties uitvoert. Je maakt jouw persoonlijke Work Life Succes Actieplan, dat je thuis als basis en referentie kunt gebruiken en de leidraad wordt van jouw unieke happy family lifestyle,

Extra informatie

next level dag

7 mei 2019