Wees eens eerlijk heb jij ook een beetje een hekel aan Sinterklaas?

Misschien schrik je van wat ik schrijf. Maar, als ik heel eerlijk ben, dan voel ik toch enigszins stress in mijn lijf opkomen, zodra ik de eerste pepernoten en speculaas de winkel weer ingedragen zie worden en reclamefolders vol met speelgoed op de deurmat vallen. Dat gevoel bemerk ik bij veel ouders om me heen. En niet alleen bij de ouders – vanwege de voorbereiding en de inkopen – maar ook bij de kinderen zelf.

Hoe komt het toch dat dit gezellige traditionele familiefeest voor zoveel stress zorgt? Uiteraard is het spannend als Sinterklaas komt, maar tegenwoordig worden kinderen erg geprikkeld door alle reclame, folders, en media aandacht en niet te vergeten het aantal keren dat het gevierd wordt: op de sportclub, op school, in de kerk en thuis.

Moeten we het sinterklaasfeest dan maar afschaffen? Nee, zeker niet! Maar je kunt het wel anders vieren en het weer als vanouds gezellig maken. En, dat kan met de Pakjesavond Planner en het Sinterklaassurprisespel van Happy Family Life. De planner helpt je met een soepele stressvrije voorbereiding en het spel helpt je om een sfeer van ongeduldig stuiteren en graaien van de kinderen om te buigen naar betrokkenheid en gezelligheid.

Hier enkele enthousiaste reacties die we hebben ontvangen van klanten die vorig jaar het Sinterklaas Surprisespel hebben aangeschaft:

Femke: “We hebben een ontzettend leuk sinterklaasfeest gehad. Dankzij het spel kan ik wel zeggen! SUPER!”

Esther: “Echt een super spel. Het is met kleine moeite aan te passen aan het gezelschap waarmee sinterklaas wordt gevierd. Het spel zorgde bij ons voor een ouderwets gezellige pakjesavond zonder het gegraai en in record tempo uitpakken van de cadeaus. In plaats daarvan was het een gezellige, ontspannen pakjesavond met veel gelach en gegiebel. De kinderen vonden het net als de volwassenen top!! Mijn oudste dochter (die niet meer gelooft) vroeg of we het dit jaar weer het spel gingen doen, omdat dat zo gezellig was.”

Als je het Sinterklaas Surprisespel bestelt krijg je het 32 pagina’s tellende Rode Boek van Sinterklaas (als pdf download met speluitleg en uitgewerkte surprise ideeën), de Pakjesavond Planner en 9 aanvullende werkbladen, die je in je mail inbox ontvangt om ook zelf te downloaden. Dit zijn bijvoorbeeld briefpapier van Sinterklaas, een Sint Quiz, het Zwarte Pieten diploma, het rijmwoorden spel en nog veel meer! Zodra je het spel hebt besteld, ontvang je direct de downloads en werk je moeiteloos en met veel plezier naar de Sinterklaas Pakjesavond toe.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op: www.sinterklaassurprisespel.nl en lees hier meer over het Sinterklaassurprise spel en nog meer ervaringen van families die vorig jaar het spel met heel veel plezier hebben gespeeld tijdens Sinterklaasavond.

Happy Family Life wenst je een heerlijk, ouderwets gezellige Sinterklaasavond en wij horen graag na 5 december hoe het is geweest!

1 reactie op “Wees eens eerlijk heb jij ook een beetje een hekel aan Sinterklaas?”

  1. Ik heb zowel een hekel aan Sinterklaas als de kerstman, want beide houden meer van rijke kinderen en is een feest waar volwassenen die zichzelf nog meer kunnen volproppen met wat ze aan vermogen hebben. Alleen die vrije dagen vind ik wel prettig, mits deze niet verplicht moeten worden ingevuld. Wees nou eens eerlijk, is het wel juist om de ongelijkheid doormiddel van dit soort feestjes te promoten en instant te houden? Ik hou niet van de schijnheilige mannen.

Laat een reactie achter