Verhoog je gezinsgeluk door te luisteren naar je intuïtie

Vaak heeft het voelen van een juiste balans binnen je gezin te maken met het durven maken van keuzes. Keuzes die echt kloppen voor jou. Keuzes die uit je hart komen.
Maar hoe en wanneer doe je dat? Wanneer “weet” je dat je de juiste keuze maakt?
Herken je dit en wil jij ook zo graag “weten” wat de juiste keuzes voor jou zijn?
Verlang jij er ook zo naar om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die al zo vaak intuïtief aan de oppervlakte kwamen, door je hoofd flitsten, maar waarvan je ratio maar bleef afwegen of dit wel kon of wel klopte? Het durven maken van keuzes op basis van je intuïtie is juist heel krachtig.
 
Luisteren naar je gevoel is al lang niet meer iets vaags, maar wordt – inmiddels ook door wetenschappers – gezien als een onmisbare aanvulling op het rationele denken.
Sterker nog:
“Uit onderzoek blijkt dat mensen die bij ingewikkelde beslissingen – zoals bijvoorbeeld keuze aantal dagen kinderopvang of type baan – op hun gevoel een keuze maken, vaak ook objectief de beste keuze maken en achteraf meer tevreden zijn over door de hen gemaakte keuze”
 
Alleen de wens om een hecht gezin te vormen is niet genoeg. Daarvoor is commitment nodig. Die begint bij jezelf!
Daarom ontwikkelde ik speciaal de Intuïtie Challenge met daarin het vijf stappenplan om weer vanuit je onderbuikgevoel je gezinsleven in te richten en te leven vanuit een voelbare gezinsmissie.
Sommige ouders komen er helaas pas achter als zijzelf of hun kinderen burn-out of ziek worden, dat ze toch echt eerder andere keuzes hadden moeten maken
De kans dat het fout kan gaan is helaas aanwezig. Want, wie voortdurend in de waan van de dag met de stroom en hectiek van de huidige maatschappij meegaat, loopt het risico een onduidelijke koers te varen zonder onderweg te luisteren en te kijken naar wat zich aandient of wat er gebeurt.
 
Om te voorkomen dat het gezin een stuurloos schip wordt op die woelige maatschappelijke baren, moet je als ouders dus zélf structuur en orde aanbrengen en je eigen familiewaarden formuleren en vooral ook regelmatig naar je onderbuik luisteren en stil staan bij hoe jij het wilt en wat goed voelt voor jou. Helaas heb ik in veel mijn trainingen moeten constateren dat veel ouders dat zijn ‘vergeten.’ Of in het ideeën stadium zijn blijven steken. Juist hiervoor ontwikkelde ik de intuïtie challenge; “In 5 stappen je gezin in balans vanuit jouw onderbuik gevoel” om weer vanuit je onderbuikgevoel je gezinsleven in te richten en te leven vanuit een voelbare gezinsmissie.
Voel jij dat je hier weer opnieuw naar wilt kijken of dat je er juist nu mee wilt beginnen – voordat er echt spaanders gaan vallen – schrijf je dan GRATIS in voor deze mini-challenge. In 10 dagen in 5 stappen leer je weer meer te vertrouwen op je intuïtie, waardoor je kunt groeien in gezinsgeluk en balans binnen je gezin.
Ik gun je de rust en het afgestemd zijn op je Hart in de drukte, ook als je gewoon thuis of aan het werk bent. Laat niets je meer tegen houden om je de 5 stappen eigen te maken en te integreren in jouw gezinsleven. Het begint zodra je je hier inschrijft.
Succes en vooral ook veel wijsheid en plezier!
 

Laat een reactie achter