Ontdek jouw visie en (dagelijkse) rituelen om Work Life succes te creëren

Te veel dingen aan je hoofd. Heb jij er wel eens last van? Ik wel!

Geen muizenissen of zo. Geen gepieker. Maar wel allemaal dingen die ik wil en heb te doen. Allemaal even leuk, belangrijk en interessant, en voor mijn gevoel ook allemaal dingen die ik echt MOET doen. Want, moeten dat wordt het op een gegeven moment als ik het overzicht niet meer heb. Dan kan ik ook niet meer onderscheiden wat nou echt belangrijk is en wat wel even kan wachten.

En de rust om dan even te gaan zitten, af te stemmen en te voelen die heb ik dan niet. Ik ren als het ware maar door….

Heb jij hier soms ook last van?

Voel je dan ook dat je de “controle” of grip mist? Dat het hoofd het van je overneemt in plaats van dat je nog luistert naar je hart en je je laat leiden door je intuïtie en in rust kiest voor je actiepunten en volgende stappen.

Dat je niet meer afgestemd werkt, het contact kwijt bent met je missie en je focus verliest.

Inmiddels weet ik bij mezelf wat de aanleiding is en wat het veroorzaakt. En gelukkig heb ik mezelf rituelen aangeleerd, waardoor die onrust snel weer kan omzetten in weer voelen dat ik op koers ben en ontspannen kan werken aan de dingen die ik thuis en in mijn werk wil doen.

Maak ik to-do lijstjes, schrijf ik post-its, commandeer ik iedereen in de rondte om weer grip te krijgen?

NEE!

Ik stem af op mezelf. Op mijn hart. Op mijn (gezins)missie. Op mijn dromen. Op hoe ik wil leven. En door mezelf even weer de juiste vragen te stellen. Want dat heb ik wel helder en daar kan ik steeds naar terug op momenten dat het me even te veel wordt.

Vaag? Nee heel lekker tastbaar en concreet. En zo rustgevend!

Wat ik doe?

1. Ik stem af. Mijn dag begin ik met een set van rituelen, die mij helpen dat wat ik wil te manifesteren, en waar te kunnen maken. Het brengt me in een staat van zijn die ervoor zorgt dat ik verbonden ben met mijn hart, met wat ik wil bereiken, wat ik belangrijk vind en hoe ik wil zijn. Dat voelt zo krachtig en zorgt ervoor dat ik focus kan houden en heel goed voel wat ik te doen heb.

2. Ik doorbreek blokkades. Door te zakken van mijn hoofd naar mijn hart – want dat is wat er gebeurt – kom ik ook weerstand tegen in mezelf. Maar doordat ik zo sterk voel waar ik naar toe wil lukt het me om de weerstand op te lossen en de blokkade te doorbreken. Omdat mijn missie groter voelt dan mijn angst, en daarmee de kracht om het echt te willen bereiken helpt de dingen die in de weg zitten op te lossen of een oplossing te vinden.

3. Ik neem geïnspireerd actie. Doordat ik weer in echt verbinding ben met wat ik wil en waarom ik het wil, kan ik heel goed onderscheid maken in wat wel en wat niet. Of wat nu en wat later. Daar hoef ik dan niet meer zo over na te denken, maar het komt als het ware van zelf. De keuzes die ik dan maak voelen heel sterk en krachtig, en maken ook dat ik minder twijfel en gewoon doe en in actie kom. Mijn focus voelt mega sterk.

Lukte het mij meteen vanaf het begin om me deze gewoontes en rituelen eigen te maken. Nee, dat heb ik moeten leren, veel moeten doen, trainen. Want, in feite is het een mindset die je traint, als ware het een spier die je krachtiger wilt maken, En met het aanleren van nieuwe dingen heb je natuurlijk altijd last van de neiging terug te vallen in oude gewoontes, het weer te doen zoals zo vertrouwd voelt. Totdat je dat magische omslagpunt bereikt en aan alles gaat voelen dat het werkt, dat het steeds moeitelozer gaat, dat je echt dingen gedaan krijgt en focus kunt houden. Dat is een heerlijk gevoel. Maar niet alleen dat het levert je ook echt de resultaten die je wilt en bereikt sneller je doelen.

Je gaat leven zoals de vader/moeder die je werkelijk wilt zijn, die geniet van het gezin in combinatie met werk, die focust op wat belangrijk is en dingen echt voor elkaar krijgt.

Voor mij lijkt het soms zo vanzelfsprekend dat ik dit kan en dat ik dit dagelijks doe en dat ik een manier heb gevonden om op koers te blijven. Maar ik weet dat er te veel werkende ouders worstelen met focus houden, met goed afgestemd te blijven en te realiseren wat ze willen. En die wil ik zo graag helpen en leren te manifesteren wat ze willen thuis en op hun werk.

Speciaal daarvoor heb ik een eendaagse training “ontdek jouw missie en (dagelijkse) rituelen om Work Life Succes te creëren ontwikkeld.

Wat gaan we op deze dag doen:

  • jouw verlangens en dromen in kaart brengen met betrekking tot de combinatie van werk en gezin
  • voelen en ervaren wie je daadwerkelijk bent als je jouw dromen waarmaakt 
  • jouw missie met een speciale afstem techniek visualiseren en uitschrijven
  • leren hoe je dagelijks kunt afstemmen en hoe dit je steeds dichter bij je doelen brengt
  • ervaren hoe je jouw energie hoog kunt houden en goed afgestemd blijft
  • innerlijke rust leren te behouden van waaruit je geïnspireerde keuzes maakt
  • kennismaken met dagelijkse rituelen die ervoor zorgen dat je focus, en innerlijke afstemming behoudt.

En je krijgt natuurlijk nog een werkboek, en een goodie bag met o.a. een super leuk visualisatie tool en de Happy Family weekplanner. Om na de training zelf verder mee aan de slag te gaan en het ook heel praktisch te kunnen volhouden.

Op donderdag 6 april kun jij dit allemaal gaan ontdekken en verstevigen in jezelf. In een kleine groep van maximaal 6 deelnemers gaan we intensief met elkaar aan de slag, met geweldige energie en heerlijke verzorging op een unieke locatie in het midden van het land.

Als je vòòr 31 maart inschrijft ontvang je van mij nog 2 bonussen en een vroegboek korting van 100 euro. Via deze link verzeker jij jezelf van deelname op 6 april.

Als bonus ontvang je ook nog:

•  “De 5 rituelen van een gelukkig gezin”
•  “Het wordt een top-dag”

Dus wil je echt aan de slag en zegt alles in jou “Ja, hier wil ik bij zijn!”, reserveer dan snel jouw plek. Ik heb er super veel zin om met een groepje gelijkgestemden en super gemotiveerde werkende ouders aan de slag te gaan om een heldere visie en rituelen te leggen onder het leven waar je zo naar verlangt: gelukkig thuis en op je werk.

Doe jij ook mee aan deze mooie impactvolle dag op 6 april, waarin je de tijd krijgt te ontdekken wie jij bent en hoe je jouw (gezins)dromen kunt manifesteren en waarmaken. Praktisch, hands-on, spiritueel en mindful. Geef je dan snel op. Er isplaats voor 6 deelnemers.

Ik vind het te gek als je komt. Ik heb geen uitgebreide informatiepagina gemaakt. Al eerder gaf ik een vergelijkbare eendaagse training, maar hij is nu nog beter en uitgebreid met mijn laatste inzichten en ervaringen. Want, ik vraag me steeds af hoe ik nog meer voor je kan betekenen en mag elke dag ook leren en dit weer doorgeven op mijn manier.

Hopelijk ben jij een van de zes die zich wil laten inspireren om die geweldige ouder te zijn, die bewust kiest voor werk EN gezin en dit moeiteloos wil kunnen combineren en hun missie daarin willen manifesteren. Opgeven kan je hier doen.

We maken er een super gave, energieke dag van waar je opgeladen, opgelucht, verrijkt en blij weer van naar huis gaat.

 

 

 

Laat een reactie achter