Ik doe het niet meer voor minder, alleen voor meer mezelf

Vandaag stuiter ik van de energie en barst ik bijna uit elkaar!

Ik realiseer me vandaag meer dan ooit dat ik niets anders meer wil dan te leven zoals ik ben en een wil leven creëren dat echt bij me hoort. Nog meer dan dat ik nu al heb.

Als moeder, partner EN ondernemer; een NEW ME!

De afgelopen maanden heb ik heel rigoureuze keuzes gemaakt. Zoals het beëindigen van mijn relatie, het in de verkoop zetten van mijn woning (zonder te weten waar ik ga wonen), en met mijn ex tot een einde van de alimentatie te komen na 7 jaar. Waanzinnig spannend, maar aan alles voelde ik dat ik dit moest doen, ook al ervaar ik ook het verdriet dat er bij het loslaten zit. Het verlangen om weer mezelf te zijn, was groter dan mijn angst dus een andere keuze was er niet.

Ik wil niet meer in de spagaat. Ik wil weer voluit leven zoals ik ben, op de springplank stappen naar meer! Voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen waarvoor ik altijd het voorbeeld heb willen zijn van leven vanuit je hart en succesvol zijn gewoon door te zijn wie je bent. Een extra drive om nu hiervoor te kiezen en hen nog meer te laten zien wie ik daadwerkelijk ben: een succesvolle, liefdevolle, gelukkige vrouw, moeder en ondernemer.

Ging dit zonder slag of stoot en zonder hulp nee! Ik heb heel veel geïnvesteerd in coaching en programma’s de afgelopen maanden. Geweldige coaches gehad, die mij geholpen hebben van hele oude stukken uit mijn jeugd, vorige levens en oude programmering af te komen. Het voelde eerst als diep zakken, diep voelen in mezelf, pijn bij het loslaten van de dingen die me niet meer dienen, maar waar ik zo aan “gehecht” was. Maar, wat ben ik blij dat ik het gedaan heb, want wat ik nu voel is meer dan ik had verwacht en me kon voorstellen (ook al ben ik best goed in visualiseren en manifesteren …)

Hoe onzeker een aantal zaken nu ook zijn in mijn leven, die innerlijke kracht, mijn sterke intuïtie, mijn duidelijke beeld van het leven dat ik wil, en het geloof in mezelf vormen de basis voor het leven dat ik ga manifesteren.

Kwetsbaar om dit te delen met jullie. Ja zeker!

Maar ik weet dat als ik mijn groeipijnen en “deep shit” durf te laten zien, mijn klanten dit ook durven en de stap durven te wagen om hun “NEW ME” te ontdekken. Dat ze om hulp durven te vragen, omdat ze “all the way” willen gaan en geen concessies meer willen doen. Dat ze kiezen voor een coach die dat al heeft bereikt waar zij graag willen komen. Zo kies ik ook mijn coaches en programma’s waar ik aan deelneem.

Ik werk graag samen met werkende ouders,

  • die ervoor kiezen om de verlangens die in hun schuilen niet nog langer te onderdrukken.
  • die ook al weten ze nog precies hoe ze het moeten aanpakken, eerlijk naar zichzelf willen zijn en hun ideale work life choices niet langer onder stoelen of banken willen steken.
  • die diep van binnen weten hoe hun droomleven er uit ziet, hoe ze de dynamiek tussen werk en gezin willen ervaren en hoe ze zelf succesvol willen zijn in hun werk.
  • die zich afvragen hoe ze dit kunnen gaan waarmaken en daarbij geholpen willen worden.

Ik heb al veel klanten kunnen bevrijden van heel oude denk- en gedragspatronen, waardoor ze veel gelukkiger en succesvoller zijn in hun leven. Maar ik voel dat ik nog verder wil gaan, met nog intensievere programma’s, nog meer life changing voor henzelf en hun gezin. Echt tot diep in de wortels vinden wat het floreren en opbloeien in de weg zit en ontdekken wat de zuivere basis is van het verlangen en het work life succes.

Weg met het paradigma dat werk en gezin lastig te combineren zijn.

Dat zit in je hoofd!

Ik ken zat werkende ouders – ook in loondienst die het heel goed voor elkaar hebben. Natuurlijk is het best een uitdaging, maar met de juiste keuzes, de juiste rituelen, systemen en afstemming is het absoluut mogelijk om gelukkig en succesvol te zijn thuis en op je werk. Het begint met mindset en vooral met je intuïtie veel meer de ruimte te geven.

Meer dan 12 jaar lang deed ik onderzoek naar alle facetten die van invloed zijn op gezinsgeluk en daarmee de impact van een gelukkig gezin op de resultaten op je werk, op je carrière, op je succes als ondernemer. Maar, ook op je mindset, zelfbeeld, zelfvertrouwen en daadkracht. Ik heb al honderden werkende ouders mogen trainen en begeleiden binnen bedrijven, en duizenden ouders werken met mijn boek “Opvoeden vanuit het hart” en de “Happy Family Organizer”.

Maar het mag meer dat voel ik heel sterk vandaag. En dat begint met jullie te wijzen op mijn “intuïtie challenge” die op 15 mei begint. Want alles begint bij je gevoel, bij je intuïtie, bij afgestemd zijn, bij voelen en weten wat jij wilt in dit leven en wat je hier te doen hebt.

Voor mij was het een pittige weg, ben ik door het leven ultiem uitgedaagd en dat wil ik jou besparen. Steeds had ik de kracht om door te gaan, weer oplossingen te vinden, en mijn successen te creëren. Maar wat had ik graag gewild dat ik eerder had durven kiezen, waar mijn onderbuik gevoel al lang zei dit is niet meer goed voor jou. En, ik weet dat niets voor niets gebeurd, dat het pas echt lukt als je er voor kiest, als je je les geleerd hebt en echt puur durft te zijn precies zoals je bent.

Door deze weg heb ik zoveel geleerd, dat ik super graag met je deel, aan jou leer waardoor het in jouw voordeel gaat werken. Wat er voor zorgt dat jij eerder in die flow komt en echt gaat ervaren dat werken en gezin een super combinatie is, het je leven verrijkt, en je gelooft dat schuldgevoel niet de juiste emotie is, maar kiezen voor geluk wel.

Vanuit je hoofd kun je het bedenken, maar het wordt pas echt werkelijkheid als je het klopt met wat je hart je ingeeft, wat je onderbuik gevoel je verteld.

Daar eerst (weer) naar leren luisteren is de eerste stap en zet de poort open naar grenzeloze mogelijkheden. Weer in verbinding zijn met je intuïtie en jouw verlangens, is de basis om geluk thuis en in je werk te creëren. En eigenlijk hoef je daar niets anders voor te doen dan naar je zelf te luisteren en en jezelf te zijn.

Om dit te leren ontwikkelde ik de intuïtie challenge, die je leer weer leert te vertrouwen op je intuïtie en waardoor je de juiste basis kunt leggen onder het (gezins)leven dat je wilt.

De Intuïtie Challenge; in 5 stappen je geizn in balans vanuit je onderbuik gevoel, begint op 15 mei. Dit is alweer de derde ronde, die we afsluiten met een super interessante online masterclass en waarin je jouw ervaringen kunt delen met andere werkende ouders in een besloten Facebook groep.

Mocht je voelen dat je nu echt persoonlijke coaching nodig hebt. Boek dan een VIP-dag met mij. Dan gaan we in een Work Life Succes VIP coaching dag samen aan de slag. En dan ook all the way ;). Geen kleine stap, maar echt willen ontdekken waar jouw persoonlijke bottleneck zit, die jouw work life succes in de weg zit. En als bonus geef ik tot 15 mei nog de Q4Talent scan erbij, inclusief rapportage en gesprek met expert om jouw gedrag- en denkpatronen te ontrafelen. Hierdoor ga je begrijpen waar je nu tegen aanloopt, en welke keuzes je te maken hebt. Een krachtige combinatie van mijn coaching en tool, dat onder de radar kijkt en de basis is om jouw innerlijke kompas te herstellen.

Wat een van mijn coach klanten over de Work Life Succes VIP coaching dag zei is:

“Ik vind en vond het een cadeautje om samen met jouw mijn leven en en innerlijke processen onder de loep te nemen. Jij voelt haarfijn aan wat ik nodig heb en brengt moeiteloos de aandacht naar mijn blinde vlekken. Heerlijk hoe krachtig het flowt na een sessie met jou en hoe helder mijn geest is en ik exact doorzie waar ik nog belemmerende overtuigingen heb zitten die getransformeerd willen worden met mijn eigen zorgzame aandacht. Ik heb in heel korte tijd niet alleen meer balans en harmonie in mijn gezinsleven gecreëerd, maar durf mijn gezins- en bedrijfsmissie nu ook vol overtuiging uit te dragen!”

Tot slot deel ik nog graag deze quote met je:

“You don’t grow when things are easy. We grow if we face the challenges”.

Laag over de drempel of in het diepe duiken op weg naar jouw Work Life Succes, de keuze is aan jou.

Laat een reactie achter