Kom naar de Happy Family Organizer “samen-aan-de-slag”-dag in Deventer

Heb je de Happy Family Organizer al of sta je op het punt om hem aan te schaffen, en zou je nog graag wat ondersteuning willen hebben rondom het werken ermee, kom dan naar de “samen aan de slag” dag in Deventer.

Op 20 maart vanaf 13.30 uur ben ik aanwezig in de nieuwetijds boekhandel “De Woestijnroos” om al jouw vragen te beantwoorden, je te helpen met bepaalde werkbladen en ook om informatie te geven over mijn workshops “Gezin in balans” en “Opvoeden vanuit het Hart”. Het beloofd een inspirerende middag te worden, waarin je ook de mogelijkheid hebt om ook andere ouders te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit  te wisselen.

Heb je de gezins collage (opdracht uit hoofdsstuk 1) al gemaakt neem deze dan mee. Ik ben reuze benieuwd wat jullie er van gemaakt hebben en wat jullie gezinsmisie en slogan is.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meteen aan de slag dan kan je de organizer hier bestellen of uiteraard bij boekwinkel “De Woestijnroos”.

De Happy Family Organizer is meer dan een agenda….
Hij nodigt je ook uit om na te denken over wat jij écht belangrijk vindt voor je gezin. Welke wensen hebben jij, je partner en je kind(eren)? Welke waarden en normen vormen jullie basis en hoe richt je je gezin zo in dat iedereen happy is en blijft? De Organizer helpt je een stevige basis te leggen waar jij en je gezin op terug kunnen vallen. Hij schrijft niets voor, maar geeft je handvatten en basisuitgangspunten waarmee jullie vervolgens op je eigen manier aan de slag kunnen gaan. Door de oefeningen te doen en de werkbladen te gebruiken creëer je een gezin in balans en hou je tijd over voor de echt belangrijke dingen in het leven.

Dus ga aan de slag met de Happy Family Organizer, voor een gelukkig & georganiseerd gezinsleven. Op elk moment in het jaar kun je er mee beginnen, want het heeft een datumloze jaarkalender. Zelf in te vullen vanaf het moment dat jullie er mee beginnen.

Ik verheug me persoonlijk erg op deze middag en hoop je te mogen verwelkomen op 20 maart a.s. in Deventer. Kijk voor het adres en bereikbaarheid op de website van de “Woestijnroos”.

Hartelijke groeten,

Margriet Darwinkel

Laat een reactie achter