Happy Family Oils

Wat gaaf dat ik je interesse hebt gewekt voor de essentiële oliën en de Family Essential kit

Bestel nu de Family Essentials kit en krijg meteen 25% korting!

Je betaalt dan maar €139,25 

Van mij ontvang je na bestelling nog een Happy Family Oils Handleiding waarin je leert hoe je de oliën optimaal gebruikt binnen jouw gezin

Family Essentials Kit dōTERRA – 10 essentiële oliën

De dōTERRA Family Essentials Kit bevat 10 essentiële oliën en melanges (de ‘feel better’- essentials) die het meest in het gezin worden gebruikt. Het is een soort natuurlijke EHBO-kit.

Het is één van de meest gebruikte familie starters kits van doTERRA
De dōTERRA Family Essentials Kit (Family Physician Kit) voor € 139,25

Het pakket bevat 6 enkelvoudige oliën en 4 samengestelde oliën (blend). Ze zitten in een mooie luxe bewaardoos. Per olie is een gebruiksaanwijzingen bijgesloten.
Ook ontvang je bij deze kit de On Guard Beadlets plus de Peppermint Beadlets. Dit zijn kleine balletjes die je op je tong kunt laten smelten.

In dit pakket vind je de volgende oliën:

1x Air (5ml)
1x Deep Blue (5ml)
1x ZenGest (5ml)
1x Frankincense/Wierook (5ml)
1x Lavender (5ml)
1x Lemon/Citroen (5ml)
1x Melaleuca/Tea Tree (5ml)
1x On Guard (5ml)
1x Oregano (5ml)
1x Peppermint (5ml)

De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat één druppel voldoende is om de werkzaamheid te ervaren. Daarnaast zijn de oliën van CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.
De prijs is inclusief verzendkosten.

Wat betekenen de oliën voor mij

Zelf gebruik ik nu al ruim twee jaar de essentiële oliën, voor mezelf en binnen mijn gezin. Ze zijn een onderdeel van mijn missie om echt gezond te willen leven geworden.

Als eerste heb ik ook de familie kit aangeschaft om te gaan ervaren wat de oliën voor ons thuis zouden kunnen betekenen. Ik was al snel verkocht en schafte vanwege mijn werk ook de Essential Aromatics Diffused Starterskit aan, omdat deze werkt op de onderliggende oorzaken van emoties en dat paste perfect in mijn Unlimited mUm coaching en ook bij het transformatie spel. Bij de laatste krijgt iedereen een eigen blend mee naar huis op basis van we op de dag zelf hebben ontdekt wat ondersteunend en versterkend zou zijn.

Mijn laatste aanschaf is AormaTouch Technique massage & diffused kit geweest die ik gebruik in de AromaTouch massages, waar ik vorige jaar voor gecertificeerd ben.

Verder bestel ik ook losse oliën tussendoor. Dat kan ook uiteraard. Maar, een start met een family kit zou ik je van harte aanbevelen.

Bestel nu de Family Essentials kit en krijg meteen 25% korting!

Je betaalt dan maar €139,25 

Van mij ontvang je na bestelling nog een Happy Family Oils Handleiding waarin je leert hoe je de oliën optimaal gebruikt binnen jouw gezin

Uitleg van de verschillende oliën

Lavender

Lavendel essentiële olie is met haar onmiskenbare aroma en therapeutische eigenschappen één van dōTERRA’s meest populaire oliën. Lavendel is alom bekend, erkend en gebruikt vanwege haar kalmerende en ontspannende kwaliteiten. Lavendel is een universele olie die van oudsher bekend staat om het lichaam in evenwicht te brengen en om zijn werken daar waar de behoefte is. Bij twijfel, gebruik dan lavendel!

Peppermint

Pepermunt is populair om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Als essentiële olie is het nuttig om de ademhaling te vergemakkelijken en als hulp bij problemen met de spijsvertering. Pepermunt verlicht bij darmkrampen en –gas, hoofdpijn, brandend maagzuur en indigestie.

Melaleuca

Ook wel bekend onder de naam “Tea Tree”, wordt Melaleuca vereerd om zijn reinigende en regeneratieve eigenschappen, met name voor de huid. Samengesteld uit meer dan negentig verschillende verbindingen heeft Melaleuca onbegrensde therapeutische toepassingen.

Oregano


Hippocrates, de vader van de geneeskunde, gebruikte oregano als reinigingsmiddel, ter ondersteuning van de spijsvertering en bij ademhalingsproblemen. Deze olie wordt bijvoorbeeld ook succesvol toegepast bij wratten. Oregano bevat fenolzuren en flavonoïden en heeft een hoge werkzaamheid als antioxidant.

Frankincense


Frankincense is een heilige olie die in het Midden-Oosten gebruikt wordt als ingrediënt tijdens heilige inwijdingen. Vroeger werd het tijdens de offerceremonies gebruikt om de communicatie met de Schepper te verbeteren. De beste Frankincense ter wereld groeit vandaag de dag in Somalië.

Frankincense is een hars afkomstig van de Frankincense (Wierook) boom. Het aroma van deze hars “tranen” wordt gewaardeerd om zijn veronderstelde genezende eigenschappen en superieure kwaliteiten waardoor deze olie een rol verwierf in de documentaire The Truth About Cancer. Gebruikt voor religieuze rituelen sinds de tijd van de oude Egyptenaren maar ook als ontsmettingsmiddelen en als fixeermiddel in parfums.

Wierook of Frankincense bevat sesquiterpenen, die het vermogen hebben om verder te gaan dan de bloed-hersenbarrière.

Deep Blue: Verzachtende olie

Volgens recente studies heeft meer dan de helft van de mensen last van ongemakken aan spieren, botten en gewrichten. dōTERRA ‘s Deep Blue® is een verzachtende oplossing voor deze uitdaging. Etherische oliën Wintergroen, Kamfer, Pepermunt, Blauwe Boerenwormkruid, Duitse Kamille, Helichrysum en Osmanthus werken samen om de pijnlijke gewrichten en spieren te verzachten. De effecten ervan zijn diepgaand, doordringend met een duurzaam resultaat. Eenmaal zachtjes ingewreven op het gebied van het ongemak, zal Deep Blue’s koele therapeutisch effect vrijwel direct voelbaar zijn.

Air: Ademhaling

Breathe is een samengestelde olie van doTERRA. Ademhalingsproblemen zijn overheersend aanwezig in onze huidige moderne samenleving. dōTERRA’s samengestelde blend Breathe is een perfecte manier om de ademhaling te verlichten en hier duurzaam voordeel uit te halen. dōTERRA’s Breathe is een opmerkelijke samenstelling van CPTG® essentiële oliën Laurierblad, Pepermunt, Eucalyptus, Melaleuca (Tea Tree), Citroen en Ravensara die helpt om de ademhaling te vergemakkelijken, die reinigt en de luchtwegen verzacht. De aangename geur is kalmerend voor de zintuigen en perfect om ’s nachts te verstuiven om een goede nachtrust te bevorderen.

DigestZen: Spijsverteringsolie


Veel etherische oliën zijn erkend door middel van onderzoek en zijn krachtige middelen om te helpen de normale balans in het spijsverteringsstelsel te herstellen. ZenGest (voorheen DigestZen) maakt gebruik van deze gevestigde therapeutische kwaliteiten in een melange van pure essentiële oliën gember, pepermunt, dragon, venkel, karwij, koriander, anijs en hebben elk specifieke kenmerken die bijdragen aan de algehele effectiviteit van deze krachtige samenstelling. Bij inwendig gebruik van dōTERRA’s ZenGest is het niet alleen rustgevend, maar brengt het ook opluchting naast ondersteuning voor het spijsverteringsstelsel.

On Guard: Natuurlijke bescherming

On Guard® is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een combinatie van etherische oliën Wilde Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn bieden met hun aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor de synthetische opties ter ondersteuning van het immuunsysteem.

On Guard® etherische olie blend is met haar unieke aroma één van dōTERRA’s meest veelzijdige samengestelde oliën. Deze olie is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakten te reinigen of om de atmosfeer te zuiveren doormiddel van een diffuser. On Guard® essentiële olie blend is ook uitstekend voor het elimineren en de controle van pathogenen micro-organismen als gevolg van de potentie van de bestanddelen.

Bestel nu de Family Essentials kit en krijg meteen 25% korting!

Je betaalt dan maar €139,25 

Van mij ontvang je na bestelling nog een Happy Family Oils Handleiding waarin je leert hoe je de oliën optimaal gebruikt binnen jouw gezin

Hoe werkt het!?

Bestel en je ontvangt gelijk 25% korting!

Als je deze starterskit essentiële oliën voor thuisgebruik besteld, krijg je meteen 25% korting. 

Je schrijft je daarnaast in bij dōTERRA, waarna je ook 25% korting op alle producten krijgt die je hierna nog zou willen bestellen. De inschrijving van het eerste jaar is gratis.

Voor elk aanvullend jaar betaal je €20,- waarvoor je een flesje Pepermuntolie thuisgestuurd krijgt. Geen maandelijkse verplichtingen.

Wij schrijven je in het systeem van dōTERRA en je ontvangt dan van ons een inlog + wachtwoord waarna je zelf bij nieuwe bestellingen deze direct in het systeem kunt invoeren.

Heb je er vragen bij? Dan helpen wij natuurlijk altijd. Naast het starterspakket ontvang je ook wat meer informatie over hoe dōTERRA werkt en welke producten er allemaal zijn.

Group 6Created with Sketch.
Disclaimer

Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Deze olie is CPTG gecertificeerd voor veilige dagelijkse toepassing. Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze essentiële olie. Ben je al bekend met de dōTERRA, dan raden wij aan om eerst contact op te nemen met uw Wellness Advocate voordat u olie besteld.