De Happy Family Business Coach doorbraak in een dag.

Heb jij destijds het artikel gelezen dat in de KEK Mama stond van februari/maart 2010?

Oud nieuws? Nee actueler dan ooit! Want, maar liefst 14% van de vrouwelijke managers ervaart burn-out klachten, komt uitgeput thuis van werk en is overbelast. En dat trekt een wissel op wie ze thuis zijn en wat ze kunnen hebben en hoe ze in staat zijn thuis hun zaakjes te regelen.

Het artikel ging over mij als Happy Family Business Coach. Ik mocht een van de journalistes van KEK Mama coachen en dat was een erg inspirerende en effectieve sessie. Binnen een uur kwamen we tot de kern van haar probleem, en ging ze met een gerust Hart, nieuwe inzichten en vol energie de deur uit.

Haar eigen woorden over de sessie waren:

“Ik heb er verbazingwekkend veel aan gehad in zeer korte tijd. Niet
alleen omdat je me hebt geraakt, maar inderdaad ook het aanreiken
van praktische hulpmiddelen en adviezen waarvan ik het achteraf
stom vond dat ik daar zelf niet op kwam.”

Heb jij dat ook wel eens dat je vast zit in je eigen gedachten en het gevoel hebt dat je even niet meer weet welke keuze(s) je moet maken om weer vooruit te komen? Plan dan eens een VIP-dag voor
jezelf in met mij, waarin we in een huiselijke sfeer op eenvoudige wijze samen gaan ontdekken hoe je jouw probleem, vraag of impasse in je thuissituatie gaat oplossen.
Gun jezelf zo’n dag. Dat is ook goed zorgen voor jezelf! En met een opgeladen batterij en nieuwe inzichten kun je thuis de
veranderingen door voeren die bijdragen tot een gelukkiger Family Life. Je zult je weer energieker voelen, duidelijk van binnen uit weten wat je belangrijk vindt in de combinatie van werk en gezin en daardoor effectiever en gelukkiger zijn thuis en op je werk.

Of een Happy Family Coaching dag iets voor je is kun je achterhalen door een gratis skype gesprek met mij in te plannen. Als je de Happy Family Organizer hebt – waarover in het artikel ook gesproken wordt
– neem deze dan mee.

Zelf vind ik het telkens weer mooi om te zien dat je in zo’n korte tijd zo’n resultaat kunt bereiken. Dan ben ik zo dankbaar dat ik dit werk mag doen. Echt waar!

Door anders te gaan kijken en te luisteren naar je Hart ervaar je dingen binnen jezelf en je gezinsleven anders. En kom je weer intuïtief op de juiste keuzes voor jou en je gezin. Een uurtje rust en focus kan wonderen verrichten.

Reserveer een skypegesprek direct in mijn agenda, als je nu aanvoelt dat het jouw tijd is. Ik heb slechts ruimte voor een aantal gesprekken per week, dus aarzel niet als je weet dat het NU tijd is om even weer de dingen op een rijtje te krijgen en te groeien in energie, geluk en vitaliteit.

Laat een reactie achter