Coaching

Valt het je soms zwaar om én die geweldige moeder én die ambitieuze werkende vrouw te zijn?

  • constant alle ballen hoog houden
  • van hot naar her rennen
  • dat gevoel alsof je alleen leeft voor je gezin
  • nergens echt je hoofd goed bij kunnen houden
  • oneindig veel lijstje en nóg lukt het je niet
  • geen plezier meer in je werk
  • en bij je gezin steeds chagrijning of doodmoe

Wat is er nog voor jezelf?

huishouden_1_

Wat als je wél met gemak al die ballen in de lucht leert houden, zodat je moeiteloos je werk en gezin combineert?

work life succes

VIP coaching - persoonlijke coaching

Gebruik deze ruimte om uit te leggen wat het aanbod inhoud. Je hebt slechts een paar regels om je publiek te overtuigen dat jij de juiste coach bent om hem/haar te helpen met de struggles. Schrijf, herschrijf en publiceer. Keep it short & simple. 

Aliquam convallis dolor et maximus ultrices. Aenean lobortis, nisi vitae consequat ullamcorper, nulla purus commodo purus, sit amet mattis risus lacus eget lectus. Nullam finibus blandit magna. Phasellus iaculis quis purus sed ullamcorper. Nunc mauris diam, semper ut magna a, lobortis vestibulum risus. 

Aenean lobortis, nisi vitae consequat ullamcorper, nulla purus commodo purus, sit amet mattis risus lacus eget lectus. 

Coaching in groepen

Regelmatig organiseer ik groepsdagen rondom de 8 peilers die de basis vormen voor een gelukkig gezin. Aan bod komen oa. routines, rituelen, structuur, ontspanning, mindset of doorbraak. Soms een dag vooral bedoeld om jezelf op de middenstip te leren zetten, en soms meer interactie en samenwerking omdat de kracht van groepen altijd heel sterk is en het gevoel van verbinding en sisterhood vergroot.  

groepsdagen
transformatiespel

REAL mUm Transformatie Speldag

De REAL mUm Transformatie Speldag is dè training voor de moeder die bewust richting wil geven aan haar leven en die wil ervaren hoe ze de regie terug kan nemen, om zich vrij en van betekenis te voelen. Om echt de moeder te zijn die ze is:

The REAL mUm.

Een moeder die er voor kiest om te zijn wie ze werkelijk is en die haar ambities in het werk kloppend wil laten zijn met de missie in haar leven.

Dé training voor jou als moeder als je wilt leren hoe je door puur jezelf te zijn gelukkig en succesvol wordt thuis en in je werk.

CONTACT

margriet@margrietdarwinkel.com

+31 (0) 6 26 35 85 55

Soestdijkerstraatweg 153, 1213 VZ Hilversum

KvK 30151105

BTW NL808166062B01

OVER MIJ

Ik voel het echt als mijn missie om werkende moeders te helpen hun onbegrensde mogelijkheden aan te boren en daadwerkelijk te zijn wie ze zijn als vrouw en moeder. Om hen persoonlijk te empoweren, in hun kracht te zetten en hen systemen, rituelen en gewoontes te leren waardoor ze thuis en in hun werk gelukkig en succesvol kunnen zijn.